We helpen je graag kiezen

Wil je hulp bij het kiezen van een nieuwe mobiel abonement, smartphone of internetaansluiting? Maak dan een online afspraak met onze keuzehulp adviseurs. Wij staan voor je klaar, wanneer het jou uitkomt. Gewoon vanuit huis!


1. Maak een afspraak

Kies een geschikt moment en voer je gegevens in.

2. Zorg dat je klaar zit

Ga op het moment van jouw afspraak klaarzitten achter je pc of laptop en houd je telefoon bij de hand voor de inlogcode.

3. Voer je inlogcode in

Met de inlogcode maak je online verbinding met de KPN adviseur.Start met videobellen

Heb je al een inlogcode? Vul deze hier in om het videogesprek te starten. Liever niet in beeld? Zet dan je camera uit.

Waarvoor kan ik terecht?

  • Een smartphone kiezen
  • Het mobiel abonnement vinden dat bij jou past
  • De keuze tussen Standaard of Glasvezel Internet
  • Een internetsnelheid vinden die past bij jouw huishouden
  • Het advies over KPN Wifi
  • En nog veel meer!

Vragen over keuzehulp?

De KPN Keuzehulp is er om jou van advies te voorzien bij een nieuw product. Dus als je een nieuw abonnement wilt afsluiten, maar kunt niet kiezen uit de hoeveelheid smartphones. Als je overstapt op glasvezel en geen idee hebt welke internetsnelheid het beste bij jouw gezin past. Of als je nadenkt over een uitbreiding van je KPN Wifi.

Dan verwijzen we je door naar onze contact- en servicepagina. Hier kun je terecht voor al jouw vragen over je telefoon, je huidige abonnement, je factuur, je administratie en eventuele problemen met producten.

Ja, je hoeft niet in beeld als je dat liever niet wilt. Onze KPN Adviseur belt jou wel met beeld, zo krijg je persoonlijk contact met KPN. Dat vinden wij belangrijk. De KPN Adviseur zal jou ook niet vragen om je beeld aan te zetten.
Ja, en goed ook! Het videobellen gaat via de beveiligde servers van KPN. Die zijn zeer goed getest en daarom heel veilig!