Kunst- en cultuurkadootjes

We zijn altijd blij met trouwe klanten zoals jij. Daarom geven we je graag wat extra’s. Het hele jaar door! September en oktober staan in het teken van kunst en cultuur. In samenwerking met het Rijksmuseum hebben we voor jou een exclusieve online livetour over de Eregalerij. En heb je TV van KPN? Dan kijk je in september gratis 5 mooie filmhuisfilms.

Een exclusieve rondleiding door het Rijksmuseum

Als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, mogen we je een exclusieve online livetour geven over schatten van de 17e eeuw. Na een speciaal welkomstwoord door hoofddirecteur Taco Dibbits zal een van de specialisten van het Rijkmuseum je rondleiden over de Eregalerij. Via de livechat kun je tussendoor vragen stellen over de werken, kunstenaars of het Rijksmuseum zelf. Wie weet komt jouw vraag ook wel aan bod! De livetour vindt plaats op donderdag 16 september van 19.30 uur tot 20.15 uur.


KPN. Het netwerk van het Rijksmuseum

De rondleiding bekijken

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de livetour. Gelukkig kun je de livetour vanaf volgende maand terugkijken op deze pagina!

Filmhuisfilms voor TV-klanten

Leuk nieuws voor de liefhebbers van filmhuisfilms: in september geeft KPN je er vijf kado! Ook als je misschien niet zo bekend bent met filmhuisfilms, is dit dé kans om te kijken of het wat voor je is. Je vindt de films in het menu van je tv. Ga naar ‘Films’, selecteer ‘Pluspakket’ en kies ‘Kadootje’.

  • 100-jarige man
  • Shoplifters
  • Still Alice
  • La Vérite
  • A Bras Ouverts


Meer over de films

Blijf op de hoogte van Kadootjes

Wil je geen kadootjes missen? Meld je dan met je KPN ID aan voor onze acties, tips en nieuwsbrief. Afmelden kan met 1 druk op de knop in iedere e-mail die je van ons krijgt.

Welke kadootjes gaven we eerder weg?

In juli en augustus kreeg je een gratis Greetz-kaart ter waarde van 3,49. Je kon kiezen uit de kaarten speciaal voor jou ontworpen óf uit alle Greetz-kaarten.

Als het netwerk van Oranje hadden we voor en tijdens het EK in mei en juni onze EK kadootjes. Bijvoorbeeld  een Oranje telefoonhoesje met eigen naam of een persoonlijk verjaardagsbericht van de bondscoach. Heb je de kadootjes gemist? Je kan er nog 1 ophalen!

In april kreeg je van ons, als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, een exclusieve rondleiding. Deze rondleiding was op donderdag 22 april en kon je in mei terugkijken, online en op tv. 

In maart hadden we de Eco-kadootjes. Speciaal voor alle groene toppers, fijnproevers en hergebruikers. Denk aan Fairphones of een duurzaamheidsfilm. Heb je de kadootjes van maart gemist? Je kan er nog steeds eentje openen!

 

Speciaal voor alle food lovers, happy singles, tortelduifjes en hartenjagers hadden we in februari ook kadootjes van KPN,. Ben je benieuwd welke?Je kan er nog steeds 3 krijgen: