Kadootje van KPN

We zijn blij met trouwe klanten zoals jij. Daarom geven we je graag wat extra’s. Het hele jaar door! Als het netwerk van Oranje geven we dit keer EK kadootjes. Speciaal voor alle Oranje fans. Train als een Oranje speler met de professionals, bestel een Oranje telefoonhoesje met jouw naam en maak kans op mooie prijzen. Met deze kadootjes beleven we het EK zoveel mogelijk samen. Want als we het samen beleven, kunnen we niet verliezen.

Speciaal voor de toekomstige Oranje spelers

Trainen als Oranje

Train als een echte Oranje speler, test je skills en win unieke prijzen. Straatvoetbal-legende Roxanne "Rocky" Hehakaija presenteert 8 trainingsvideo’s met onder andere Dirk Kuyt en een aantal talentvolle amateurspelers. Verdedigen, aanvallen, keepen en voeding: alles komt aan bod.

Speciaal voor alle mobiele fans

Oranje telefoonhoesje met je naam

Met dit originele Oranje telefoonhoesje, ben je helemaal klaar voor het EK. En met jouw eigen naam erop weet iedereen dat jij een echte Oranjefan bent.

EK achtergronden

Maak je Oranje smartphone compleet voor het EK met Oranjehelden op je achtergrond. Download de EK achtergrond voor je mobiel, tablet en monitor van je laptop of PC.

Speciaal voor het thuispubliek

Oranje muziek

Kom in de stemming met dé EK Spotify afspeellijst die we speciaal voor jou hebben klaargezet. Tip: heb je KPN TV? Kijk dan gratis naar TV Oranje op kanaal 112.

Speciaal voor alle feestvierders

Verjaardagsboodschap van Frank de Boer

Zijn je vrienden of familieleden binnenkort jarig? Scoor punten met een videoboodschap van Frank de Boer. Een felicitatie van de enige echte bondscoach van Oranje, wie wil dat nou niet?

Vang de VAR winactie

Tijdens elke Oranje wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA op 13, 17 en 21 juni maak je kans op een 32-inch LG Smart TV t.w.v. €299,-! Op het moment dat de scheidsrechter met zijn handen het bekende, rechthoekige gebaar maakt om een actie te laten bekijken door de VAR, kun je als KPN klant meteen meespelen via social media. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Blijf op de hoogte van de kadootjes

Wil je geen kadootjes missen? Meld je dan met je KPN ID aan voor onze acties, tips en nieuwsbrief. Afmelden kan met 1 druk op de knop in iedere e-mail die je van ons ontvangt.

Welke kadootjes gaven we eerder weg?

In april kreeg je van ons, als hoofdsponsor van het Rijksmuseum, een exclusieve rondleiding. Deze rondleiding vond plaats op donderdag 22 april en was in mei terug te kijken, online en op TV.

In maart hadden we speciaal voor alle groene toppers, fijnproevers en hergebruikers Eco-kadootjes. Denk aan Fairphones of een duurzaamheidsfilm. Heb je de kadootjes van maart gemist? Je kunt er nog steeds eentje openen!

In februari hadden we kadootjes speciaal voor alle food lovers, happy singles, tortelduifjes en hartenjagers. Heb je ze gemist? Je kunt nog steeds 3 kadootjes krijgen: