Vier Valentijn met ons

We zijn blij met jou als klant. Daarom geven we je graag wat extra’s. Het hele jaar door! Deze maand geven we speciaal voor jou kadootjes weg met als thema: Valentijn. Geniet van romantische recepten, gratis films en meer..Speciaal voor alle Food Lovers

12 romantische recepten van njam!

Wil je indruk maken op jouw Valentijn? In dit digitale kookboek vind je 12 gerechten, waaronder een heerlijke spaghetti à la Lady en de Vagebond. Want liefde gaat toch bij iedereen door de maag?

Download de recepten


Speciaal voor alle Happy Singles

5 valentijnsfilms

Heb je kpn TV? Pak je afstandsbediening en kijk gratis naar een van de 5 valentijnsklassiekers die we voor je hebben klaargezet. Je vindt ze in het menu van je TV. Ga naar ‘Films’, kies voor ‘Films Huren’ en selecteer ‘Valentijnskado’. Heb je als happy single niks met Valentijn? Dan is 'I hate Valentine' misschien wel iets voor jou!

Meer over de films

Romantische tv-zenders

Hou je van soapseries? Dan heb je geluk! Kijk op kanaal 42 de hele maand februari gratis naar RTL Lounge. Als happy single blijft dit drama jou in elk geval bespaard! Ben je meer een muziekliefhebber? Dan hebben we een extra kijktip voor je: Stingray Music op kanaal 912. Een muziekzender met alleen maar romantische liedjes.
Speciaal voor alle Tortelduifjes

Een openhartig vragenspel

Tijdens een goed gesprek leer je elkaar natuurlijk beter kennen. Zo'n gesprek is nóg leuker in de vorm van een spel. Doe daarom mee aan het valentijnspel. Leuk om online te doen. Of je maakt er kaartjes van. Zijn jullie de perfecte match?

Bekijk het spel

kpn LOVE Playlist

Wij hebben voor jou de perfecte valentijnsplaylist samengesteld op Spotify. Luister naar deze love songs terwijl je jouw romantische diner voorbereidt. Of draai de liedjes als achtergrondmuziek tijdens het Valentijnspel.

Naar de afspeellijstSpeciaal voor alle Hartenjagers

Win een bloemenbon

Deze maand gaven we in een winactie meer dan 100 bloemenbonnen weg. De actie is inmiddels gesloten. Heb je meegedaan en heb je vóór Valentijn geen bloemenbon ontvangen, dan heb je helaas niet gewonnen. Heb je deze actie gemist? Schrijf je dan in voor onze acties, tips en nieuwsbrief, dan ben jij voortaan als eerste op de hoogte van onze kadootjes.