KPN WiFi met Fon

Met KPN WiFi met Fon krijg je wereldwijd toegang tot meer dan 20 miljoen WiFi-Hotspots.

De voordelen van KPN WiFi met Fon

  • Standaard inbegrepen bij Alles-in-1 en Internet van KPN
  • Beschikbaar in Nederland én in het buitenland
  • WiFi-Hotspots zoeken en gebruiken via een handige app

KPN WiFi met Fon krijg je bij alle pakketten voor thuis van KPN.

Bekijk de pakketten

Overzicht KPN WiFi met Fon Hotspots


Wat is KPN WiFi met Fon?

Met KPN WiFi met Fon deel jij een klein beetje van je WiFi. Hierdoor krijg je gratis toegang tot ruim 20 miljoen KPN WiFi met Fon HotSpots in Nederland én het buitenland. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van internet op treinstations, in winkelcentra en bij mensen thuis.

Fon is een internationaal bedrijf dat in tientallen landen WiFi-Hotspots aanbiedt. KPN werkt samen met Fon. Het delen van je WiFi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merk je zelf niets van het delen: je kunt gewoon blijven internetten zoals je gewend bent.

KPN WiFi met FON gebruiken

Stap 1 - Account aanmaken en modem delen:
Het account aanmaken kan op elke gewenste locatie. Je modem staat standaard juist ingesteld. Wil je dit wijzigen of nakijken, log dan in op je modem.

Stap 2 - De app downloaden en gebruiken:
Download de app en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Verbind daarna eenmalig met het WiFi-netwerk KPN Fon bij je WiFi-instellingen. De app logt je daarna automatisch in, elke keer als je in de buurt van een KPN WiFi-netwerk bent. Bekijk de video op deze pagina om te zien hoe het werkt.


Veelgestelde vragen

Ervaar je problemen met installeren, werkt het verbinden met de Hotspots niet of heb je hulp nodig met de app? We helpen je graag.