Plaatsen met Glasvezel Internet van KPN

Met glasvezel internet je razendsnel. En geniet je van de hoogste kwaliteit tv-beelden op meerdere apparaten tegelijk. Benieuwd of glasvezel binnenkort beschikbaar is in jouw plaats en op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Verhuis je naar een nieuwbouwhuis en weet je jouw postcode nog niet? Lees dan meer over Glasvezel Internet in een nieuwbouwwoning.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Plaatsen met Glasvezel Internet

In onderstaande steden in Nederland ligt al Glasvezel Internet van KPN óf wordt Glasvezel Internet binnenkort aangelegd. Lees meer over de glasvezeldekking en glasvezelplanning van jouw plaats of ontdek het direct met de glasvezelcheck.

Meest bekeken plaatsen

Alle plaatsen

Zit jouw plaats er niet tussen? Hieronder staan alle plaatsen met glasvezel. Kijk bij de provincie en klik op de plaatsnaam voor meer informatie.

Glasvezelnieuws in Nederland

Ook glasvezel in Waalre

16-12-2019 – KPN gaat gebruikmaken van het glasvezelnetwerk van KT Waalre. Hierdoor krijgen duizenden inwoners van Waalre toegang tot razendsnel internet én kunnen ze profiteren van de voordelen van KPN Hussel.

Diemen Centrum en Zuid: aanleg van glasvezel op schema

08-12-2019 – Inwoners van Diemen Centrum en Diemen-Zuid ervaren de komende weken misschien wat overlast. Want nog héél even wachten en vrijwel heel Diemen is aangesloten op glasvezel.

Amsterdam krijgt 320.000 nieuwe glasvezelaansluitingen

07-12-2019 – Goed nieuws voor de inwoners van onze hoofdstad! De komende jaren krijgt Amsterdam er ruim 320.000 glasvezelaansluitingen bij. We starten in Buitenveldert en Amsterdam Noord.

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel en nieuwbouw

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Check dan of je glasvezel internet krijgt. En of je hiervoor nog iets moet doen.

Lokale glasvezelaanbieders

Meestal sluiten wij huizen aan op glasvezel. Maar soms werken we samen met een lokale glasvezelaanbieder.

Glasvezel vergelijken

Met Glasvezel Internet van KPN heb je altijd razendsnel internet. Vergelijk het met andere aanbieders.