Plaatsen met Glasvezel Internet van KPN

Met glasvezel internet je razendsnel. En geniet je van de hoogste kwaliteit tv-beelden op meerdere apparaten tegelijk. Benieuwd of glasvezel binnenkort beschikbaar is in jouw plaats en op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in.

Verhuis je naar een nieuwbouwhuis en weet je jouw postcode nog niet? Lees dan meer over Glasvezel Internet in een nieuwbouwwoning.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Plaatsen met Glasvezel Internet

In onderstaande steden in Nederland ligt al Glasvezel Internet van KPN óf wordt Glasvezel Internet binnenkort aangelegd. Lees meer over de glasvezeldekking en glasvezelplanning van jouw plaats of ontdek het direct met de glasvezelcheck.

Meest bekeken plaatsen

Alle plaatsen

Zit jouw plaats er niet tussen? Hieronder staan alle plaatsen met glasvezel. Kijk bij de provincie en klik op de plaatsnaam voor meer informatie.

Je kunt ook terecht op de overzichtspagina voor Flevoland:

Flevoland

Of bekijk de overzichtspagina voor Friesland:

Friesland

Meer glasvezelnieuws over Zeeland vind je op deze pagina:

Zeeland

Glasvezelnieuws in Nederland

Ook glasvezel in Oss

KPN wil in de gemeente Oss glasvezel aansluiten bij circa 30.000 huishoudens. KPN en de gemeente Oss zijn in gesprek geweest over de laatste punten van de samenwerkingsovereenkomst. Als die rond is, kan de aanleg nog starten in 2020.

Glasvezel in Coevorden

Ook Coevorden wordt aangesloten op het razendsnelle glasvezelnetwerk van KPN. Benieuwd hoe het staat met jouw postcode? Vul dan je postcode boven aan deze pagina in en ontdek het direct. Of lees meer over Glasvezel Zuidenveld en Coevorden op de Coevorden pagina.

30% van Zwolle voorzien van glasvezel

Ook Zwolle wordt langzamerhand voorzien van glasvezel. Op dit moment is een derde van de gemeente voorzien van het razendsnelle netwerk. Check dan je postcode boven aan deze pagina om de status van jouw adres te zien.

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel en nieuwbouw

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Check dan of je glasvezel internet krijgt. En of je hiervoor nog iets moet doen.

Lokale glasvezelaanbieders

Meestal sluiten wij huizen aan op glasvezel. Maar soms werken we samen met een lokale glasvezelaanbieder.

Glasvezel vergelijken

Met Glasvezel Internet van KPN heb je altijd razendsnel internet. Vergelijk het met andere aanbieders.