KPN Service Plus
De meest uitgebreide service

Wil je ook kunnen bellen met iemand die uitgebreide kennis heeft van internet, wifi, tv, smarthome en mobiel? En de tijd voor je neemt om alles haarfijn uit te leggen? Kies voor KPN Service Plus. Onze ervaren experts komen telefonisch met een oplossing en advies waar je mee geholpen bent.

Jouw voordelen met KPN Service Plus

  • Altijd de beste hulp met internet, wifi, tv, smarthome en mobiel
  • Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek, gadgets en telecom
  • Eén contactpersoon en meteen een oplossing op maat

KPN Service Plus bestellen

Al Internet van KPN?

Voeg dan KPN Service Plus toe aan je abonnement via MijnKPN.

KPN Service Plus voeg je toe voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten.

Je vindt KPN Service Plus in MijnKPN bij de extra diensten internet.

Nog geen Internet van KPN?

Tijdens je bestelling voeg je de KPN Service Plus gemakkelijk toe als extra internetoptie.

KPN Service Plus bestel je voor 5,00 euro per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten. Kies je de FRITZ!Box als extra internetoptie? Dan krijg je de KPN Service Plus er gratis bij.

KPN Service Plus
Meer informatie over onze technische hulpMakkelijk zelf aanzetten

Heb je een vraag en wil je KPN Service Plus toevoegen aan je abonnement? Ga dan naar MijnKPN en voeg deze optie zelf eenvoudig toe!

Openingstijden

Je kunt KPN Service Plus bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur. Als je onze klantenservice belt, verbinden zij jou door met KPN Service Plus.

Wil je automatisch doorverbonden worden met een expert van KPN Service Plus? Bel dan met het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

Je kunt KPN Service Plus maandelijks aan- of uitzetten. Zo heb je altijd wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Met KPN Service Plus krijg je iemand aan de lijn met passie voor techniek en gadgets. We helpen je met vragen over alles wat je met het modem en het internet kunt verbinden. Je vraag hoeft dus niet over een KPN product te gaan. Bovendien krijg je 1 contactpersoon, die jouw probleem oplost. We nemen de tijd om je probleem op te lossen, zelfs als het wat drukker is bij de klantenservice. Kunnen we je niet aan de telefoon helpen, dan sturen we een monteur bij je langs.  

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor KPN Service Plus. We verbinden je alsnog door met KPN Service Plus nadat het abonnement is aangezet.

We willen allemaal een comfortabel en slim huis. Daarom biedt KPN een aantal slimme apparaten om je woning nog slimmer te maken. Wil je hulp bij de installatie of het instellen van je Smarthome producten? KPN Service Plus kan hierin ondersteunen.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over een van je producten.

Naar de klantenservice