Voordelig bellen naar én vanuit het buitenland

Met KPN ben je wereldwijd bereikbaar

Op verschillende manieren sta jij altijd in contact met je familie en vrienden over de grens. Bekijk hier welke optie het beste past bij jouw belgedrag.

Onbeperkt bellen en sms'en in de EU

Met de zorgeloos abonnementen van KPN bel en sms je onbeperkt in de EU zonder extra kosten. Daarnaast kun je ook je MB’s gewoon gebruiken binnen de EU. Geen gedoe meer met roaming als je naar bijvoorbeeld België of Duitsland afreist.

Benieuwd naar de abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en in de EU?

Bekijk zorgeloos abonnementen
Af en toe bellen en sms'en in de EU

Heb je een mobiel abonnement dat niet geldig is binnen de EU? Maar wil je wel af en toe of eenmalig bellen naar familie of vrienden over de grens? Met een Buitenlandbundel bel je voordelig een maand lang over de grens.

Bekijk hoe en in welke landen je de Buitenlandbundels activeert.

Activeer Buitenlandbundel

Bellen naar de 5 populairste landen

Ben je vaak in België of Duitsland te vinden? Of ga je op vakantie naar Suriname, Turkije of Marokko? Profiteer van de voordelen van een Buitenlandbundel en bel tot wel 80% goedkoper naar en vanuit het buitenland. Zowel binnen als buiten de EU.

Staat jouw land niet in de top 5?

Bekijk hier de bundels voor de overige landen.

Nog niet verlengbaar en toch onbeperkt bellen in de EU

EU Uitbreiding is dé oplossing als je nu al gebruikt wilt maken van zorgeloos bellen, sms'en en internetten in héél de EU, maar nog niet van de nieuwe abonnementen gebruik kunt maken. Voor slechts € 5,- per maand ontvang je onbeperkt bellen en sms'en en internet uit je eigen bundel in de EU.

  • EU Uitbreiding is alleen beschikbaar voor klanten met een Zorgeloos Mobiel abonnement
  • EU Uitbreiding is een upgrade die net zo lang loopt als het onderliggende abonnement
  • EU Uitbreiding is niet maandelijks opzegbaar
  • EU Uitbreiding is niet verkrijgbaar in MijnKPN, neem telefonisch contact op met KPN
Prepaid bellen in het buitenland

Heb je een Prepaid SIM-kaart van KPN? Ook met een Prepaid abonnement bel je voordelig naar het buitenland. De bundels bestel je met je beltegoed.

Bekijk Prepaid Buitenlandbundels
Met de vaste lijn onbeperkt bellen naar het buitenland

Je kunt bij KPN ook onbeperkt bellen naar 40 landen in het buitenland. Neem bijvoorbeeld Alles-in-1 Premium of kies voor een BelOnbeperkt abonnement. Dan bel je gemakkelijk vanaf de bank en bespreek jij de dag nog even door je familie of vrienden over de grens.

De tarieven voor bellen zonder bundel

Heb je een abonnment dat geldig is in Nederland of nog geen bundel? Je kunt altijd bellen naar het buitenland. Let wel op de tarieven die gelden voor je minuten en sms'jes, deze zijn vaak duurder dan de tarieven van een Buitenlandbundel. Je betaalt per minuut of sms'je een pay-go tarief, deze verschillen per land.