Voordelig bellen naar én vanuit het buitenland

Met KPN ben je wereldwijd bereikbaar

Op verschillende manieren sta jij altijd in contact met je familie en vrienden over de grens. Bekijk hier welke optie het beste past bij jouw belgedrag.

Onbeperkt bellen en sms'en in de EU

Bellen en internetten binnen de EU
vanuit je abonnement

Met de abonnementen van KPN bel en sms je in de EU zonder extra kosten. Daarnaast kun je ook je MB’s gewoon gebruiken binnen de EU. Geen gedoe meer met roaming als je naar bijvoorbeeld België of Duitsland afreist.

Benieuwd naar de abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en in de EU?

Bekijk zorgeloos abonnementen
Af en toe bellen en sms'en in de EU

Bellen en internetten buiten de EU
met de Extra Bundels

Gaat je reis verder dan de EU? Dan ben je lekker bereikbaar met de Extra Bundels van KPN. Ook als je vaak vanuit Nederland belt naar een land buiten de EU, gaat dat voordelig via een Extra Bundel.

Bekijk hoe en in welke landen je de Extra Bundel activeert.

Activeer Extra Bundel

Bellen naar de 5 populairste landen

Ben je vaak in België of Duitsland te vinden? Of ga je op vakantie naar Suriname, Turkije of Marokko? Profiteer van de voordelen van de abonnementen van KPN en bel tot wel 80% goedkoper naar en vanuit het buitenland. Zowel binnen als buiten de EU.

Staat jouw land niet in de top 5?

Bekijk hier de bundels voor de overige landen.

Prepaid bellen in het buitenland

Prepaid bellen
in het buitenland

Heb je een Prepaid SIM-kaart van KPN? Ook met een Prepaid abonnement bel je voordelig naar het buitenland. De bundels bestel je met je beltegoed.

Bekijk Prepaid Buitenlandbundels
Met de vaste lijn onbeperkt bellen naar het buitenland

Vast Bellen
naar het buitenland

Je kunt bij KPN ook onbeperkt bellen naar ruim 80 landen in het buitenland. Neem bijvoorbeeld Internet en TV met een BelOnbeperkt abonnement. Dan bel je gemakkelijk vanaf de bank en bespreek jij de dag nog even door met je familie of vrienden over de grens.

Tarieven per MB, minuut en sms
in het buitenland

Wil je liever per MB, minuut of sms betalen? Of ben je door je abonnement heen? Dan betaal je hogere tarieven per MB, minuut of sms. Deze tarieven verschillen per land en kun je hier bekijken.