20 december 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Rico vs Badr: het gevecht van de eeuw?

Let’s get ready to rumble! In Glory Collission 2 gaan Rico Verhoeven en Badr Hari op 21 december met elkaar op de vuist. Vorige keer won Rico Verhoeven. Nu is Badr Hari uit op revanche. Rico vs Badr: wie gaat er winnen?

Rico vs Badr

Rico Verhoeven vs Badr Hari: ultieme rematch om WK-titel

Het is de tweede keer dat Rico Verhoeven en Badr Hari het gevecht met elkaar aangaan. De vorige knokpartij op 10 december 2016 was… eigenlijk wel een deceptie. Toen moest Badr namelijk zijn handdoek in de ring gooien vanwege een armblessure.

In deze rematch, die ook nog eens gaat om de WK-titel voor zwaargewicht, heeft Badr dus wat recht te zetten. De winnaar van Rico versus Badr mag zich de nieuwe wereldkampioen noemen. Daarmee staat er genoeg op het spel. En dat is in de aanloop naar het gevecht te merken ook.

Tijdens de persconferentie met de twee vechters was de mentale oorlogsvoering al in volle gang. Scheldwoorden waren niet uit de lucht en de heren lieten er geen misverstand over bestaan: ze mogen elkaar niet. Op 21 december is er geen ruimte meer voor woorden, maar voor daden. Dan zie je met jouw TV abonnement wie de winnaar wordt.

Rico vs Badr: dit zijn hun sterke punten

Rico Verhoeven en Badr Hari zijn de absolute wereldtop in het zwaargewicht van kickboksen. Wat maakt deze twee vechtersbazen zo sterk?

Rico Verhoeven: zesvoudig wereldkampioen zwaargewicht

Hij is tot op het bot afgetraind en leeft voor zijn sport. Niet voor niets is Rico al sinds 2013 de wereldkampioen kickboksen in het zwaargewicht. Een jongen waarover je nooit een onvertogen woord hoort en waarover je in de bladen niets geks leest. Deze knuffelkickbokser lijkt het braafste jongetje van de klas, tot hij zijn bokshandschoenen aan doet. Dan gaat de knop om en is de concurrentie gewaarschuwd…

Badr Hari: bad guy terug van dopingschorsing

Ten opzichte van Rico is Badr de bad guy. Zo is hij weleens gediskwalificeerd omdat hij doortrapte op een kickbokser die al op de grond lag. En werd hij in 2018 betrapt op doping. Inmiddels is zijn schorsing afgelopen en mag hij weer vechten. Badr is als een vulkaan die elk moment kan ontploffen. Als dat op 21 december óók gebeurt? Dan kan Rico zijn borst natmaken!

Glory Collission 2: hét vechtsportevenement van het jaar

Rico Verhoeven vs Badr Hari is de hoofdwedstrijd van Glory Collission 2: Unfinished Business. Te zien op 21 december in het Gelredome in Arnhem. Vorige keer was Rico vs Badr live te volgen op Ziggo Sport, nu kijk je het live op Veronica.

Andere topwedstrijden zijn er ook, zoals tussen Zakaria Zouggary en Asa Ten Pow in het vedergewicht. Wil je naast Rico andere Nederlanders in actie zien? Michael Duut vecht in het lichtzwaargewicht tegen Ariel Machado. In het zwaargewicht neemt Jahfarr Wilnis het op tegen Antonio Plazibat. Een mooi avondje vechtsport voor de liefhebber!

Rico vs Badr live kijken met KPN iTV

Glory Collission 2: Unfinished Business belooft een ouderwets lekkere fight night te worden. Het gevecht Badr Hari vs Rico Verhoeven begint om 20.00 uur en is live te zien op Veronica. Ben je op dat moment niet thuis? Geen probleem, want met de KPN iTV-app kijk je het gevecht overal op je telefoon of tablet. Via de iTV-website kun je Rico vs Badr ook op je laptop kijken. Ideaal als je niet thuis bent, maar toch het gevecht van de eeuw wilt meepakken!

Wil je ook Rico vs Badr kijken, maar heb je nog geen Internet en TV van KPN? Check onze abonnementen!

Ook interessant voor jou:

Sport

Alles over de Formule 1 in Zandvoort 2020!

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker