Bij KPN kijk je elke Formule 1 wedstrijd live. Als losse race of met een maandelijks aan- en uit te zetten abonnement via Interactieve TV. We hebben de data van de wedstrijden voor je op een rij gezet. Zo beleef jij het F1-seizoen volop en mis je geen enkele Grand Prix. " />

12 september 2018

Formule 1: data races

Bij KPN kijk je elke Formule 1 wedstrijd live. Als losse race of met een maandelijks aan- en uit te zetten abonnement via Interactieve TV. We hebben de data van de wedstrijden voor je op een rij gezet. Zo beleef jij het F1-seizoen volop en mis je geen enkele Grand Prix.

Agenda Formule 1

Mis geen enkele F1 wedstrijd bij KPN

Het Formule 1 seizoen bestaat uit 21 races. Elke wedstrijd is live te zien bij KPN, Zet onderstaande data in je agenda en zet je witte afstandsbediening in de hoogste versnelling om te wedstrijden te kijken.

  • 30 september - GP Rusland
  • 7 oktober - GP Japan
  • 21 oktober - GP Verenigde Staten
  • 28 oktober - GP Mexico
  • 11 november - GP Brazilië
  • 25 november - GP Abu Dhabi

Aankomende Grand Prix

Het Formule 1 seizoen is op zondag 25 maart in Australië gestart . Als je de kwalificatie van de vijftiende race wil kijken, dan kan je op zaterdag 15 september om 15.00 uur voor de buis plaatsnemen, dan bepalen de coureurs de startvolgorde. Op zondag begint de race om 14.10 uur. Alvast veel plezier!

Hoe kijk je Formule 1 wedstrijden bij KPN?

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kan je alle races als losse wedstrijd kijken. Je betaalt dan per wedstrijd. Ideaal als je net die ene GP niet wilt missen.

Wil je het hele F1-seizoen kijken? Kies dan voor een Ziggo Sport Totaal abonnement. Je voegt dit abonnement binnen 15 minuten via MijnKPN toe aan je bestaande Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- en uit te zetten, dus je zit nergens aan vast.

Ook interessant voor jou:

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN

Sport

Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

Sport

Grand Prix van Spanje live kijken bij KPN