3 oktober 2017

Sjoprz: een slimme boodschappen-app

Boodschappen doen moeten we eigenlijk allemaal. Met de gratis app Sjoprz moet dit allemaal een stuk makkelijker, goedkoper en gezonder worden. De ontwikkelaars beloven zelfs dat de app het doen van boodschappen leuker maakt!

Sjoprz

Sjoprz app

Sjoprz is een applicatie van Nederlandse bodem en is er voor Android en Apple iOS. Met de app kan je een boodschappenlijstje maken op een handige, snelle manier. Dit kan door de barcode van een product te scannen, of door handmatig door de database te zoeken. De database van de applicatie bevat meer dan 80.000 artikelen uit verschillende supermarkten.

Goedkoper

Handig aan de applicatie is dat je prijzen bij je favoriete winkels kunt vergelijken. Daarnaast geeft Sjoprz je een overzicht van de aanbiedingen, zodat je weet waar je het beste je boodschappen deze week kunt halen . Vanuit de prijzenvergelijker kan je direct selecteren welk product je bij welke supermarkt wilt gaan halen. Ideaal om zo je boodschappenlijstje samen te stellen als je langs meerdere supermarkten komt.

Gezonder

De ontwikkelaars van Sjoprz beloven ook dat de applicatie zorgt voor gezondere boodschappen. Van veel producten kan je de voedingswaarden bekijken. Hoeveel Kcal zitten er in dat pak vlokken, of hoeveel koolhydraten zijn er verwerkt in dat pak vla en hoeveel verzadigde vetten vind je in die pot groenten? Sjoprz weet je het allemaal te vertellen.

Je kunt de Sjoprz app downloaden via onderstaande links:

Android


Apple iOS

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films, series & TV: de serie Gomorra

Mobiel

KPN bundels: Netflixen op het Spaanse strand

Mobiel

Maak kennis met de Samsung Galaxy S8