14 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN is winnaar mobiele provider volgens Tweakers

KPN is wederom uitgeroepen tot winnaar Mobiele Provider in de Tweakers Awards 2018/2019. Voor het vierde jaar op een rij mochten wij de award in ontvangst nemen.

Tweakers


Meeste stemmen op KPN in Tweakers Awards

Tweakers-leden konden in 32 categorieën stemmen op producten en diensten die het afgelopen jaar verschenen. En dat deden ze massaal: meer dan een half miljoen werden uitgebracht! Tweakers deelde KPN in bij de categorie Mobiele Provider Nederland. Maar liefst 26,4% van de Tweakers-leden stemde op ons! Daar zijn we superblij mee, want dat betekent dat onze diensten worden gewaardeerd door de tech savvy community.

Tweakers KPN beste mobiele provider

Tweaker Awards waardig: ons netwerk

Wij stellen alles op alles om heel Nederland te voorzien van een goed werkend mobiel netwerk. Daarom is de landelijke dekking van ons mobiele 4G-netwerk onze topprioriteit. Ook de kwaliteit van het netwerk is belangrijk: wij tweaken continu onze down- en uploadsnelheid en we zorgen dat het netwerk zo stabiel mogelijk is. Want haperend internet, daar heeft niemand wat aan.

Bekijk alle smartphones


Benieuwd naar de allernieuwste 
Huawei Mate X? Blijf op de hoogte!


Tweaker Awards waardig: onze service

Als je een probleem hebt, wil je zo snel mogelijk een oplossing hebben. Onze KPN klantenservice is daarom altijd bereikbaar via de live chat, social media en telefonisch. Met de MijnKPN app regel je alles eenvoudig zelf: abonnement aanpassen, facturen bekijken en persoonlijke gegevens wijzigen gaat bijnnen een handomdraai.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Het 4G-netwerk van KPN: constante kwaliteit

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence