22 december 2020 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zing fanatiek mee met een avondje karaoke

Zoek je nog een gezellige activiteit voor de feestdagen? Gewoon met zijn tweeën, of met het hele huishouden? Of je zingen kunt of niet, met Stingray Karaoke is een avondje ouderwets lachen, gieren en brullen gegarandeerd. En ja: lekker ongegeneerd meeblèren is toegestaan!

Wat nog leuker is, is dat je met dit Kadootje van KPN vanaf 22 t/m 31 december deze karaokegekte gewoon gratis in huis haalt met de Stingray Karaoke TV App. Get The Party Started! Dat is trouwens ook een lekker nummertje van Pink om mee te zingen tijdens je karaokeavond.

In de TV App is de keuze echt reuze! Je kunt kiezen uit ruim 50.000 liedjes. Speciaal om het je gemakkelijk te maken heeft het Stingray Karaoke team al een aantal karaokeknallers in een kant-en-klare lijst gestopt, zodat je de hele avond ononderbroken kunt doorzingen. Voor alle kids en Disneyliefhebbers hebben we een leuke lijst met Disneyliedjes samengesteld. En ook liefhebbers van Nederlandstalige muziek kunnen losgaan. Stap over je schaamte heen en karaook mee!

Hierbij alvast 10 niet te missen karaokeklassiekers om je in de sfeer te brengen:

1.      Shallow – Lady Gaga
2.      Let It Go – Cast of Frozen
3.      Lose Yourself – Eminem
4.      Dancing Queen – ABBA
5.      Sweet Caroline – Neil Diamond
6.      Don’t Start Now – Dua Lipa
7.      Bohemian Rhapsody – Queen
8.      Proosten – Guus Meeuwis
9.      Wrecking Ball – Miley Cyrus
10.    Paradise By The Dashboard Light – Meat Loaf

Hoe werkt het? Ga naar het tv-menu en klik op Apps op TV. Selecteer de Stingray Karaoke App en je kunt gelijk meezingen!

Wil je de vreugde tijdens de karaokeavond nog verder verhogen? Met deze suggesties is dat een eitje:

Lootjes trekken

Elk lid van je huishouden schrijft de artiest en titel van hun favoriete karaokenummer op een kaartje. Gooi alle kaartjes in een kom en hussel ze door elkaar. Elke deelnemer trekt een kaartje en karaookt het nummer dat daar opstaat.

Ga als een echte popster!

Iedereen verkleedt zich als een bekende artiest: trek alles uit de kast en verander in een echte rock- of popster! Stap in de schoenen van de King of Rock and Roll met een Elvis-outfit, ga als Elsa uit Frozen, of wees creatief en maak een bizarre Lady Gaga-outfit na. Eenmaal verkleed schuif je gemakkelijk alle gêne opzij en schitter je als een echte ster. Zonder verkleedpartij is een karaokeavond niet compleet!

Veel karaokeplezier!

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle TV klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft

Films, series & TV

Series in het Pluspakket