29 juni 2020 2 min Auteur: Redactie

Zender van de Maand: Nick Jr

In juli is Nick Jr. zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Nick Jr. biedt educatieve en vermakelijke content voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De verhalen en personages motiveren kinderen om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. De programma’s van Nick Jr. nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur!

PAW Patrol

‘PAW Patrol’ gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Nieuwe afleveringen van ‘PAW Patrol’ zie je maandag tot en met vrijdag om 06:35 uur.

Blaze en de Monsterwielen

In deze serie volgen we de avonturen van Blaze en zijn bestuurder AJ. Samen proberen ze de allergrootste races te winnen. Als Crusher het wereldkampioenschap wil winnen door vals te spelen, doen Blaze en AJ er alles aan om hem tegen te houden. Bereid je voor op hoge snelheden, stoere trucs en gevaarlijke stunts! Kijk maandag t/m vrijdag om 17:25 uur naar ‘Blaze en de Monsterwielen’.

Shimmer & Shine

Zin in een magisch avontuur? Klim op het vliegende tapijt en ga mee met de geestzusjes Shimmer en Shine! Onbedoeld creëren ze chaos terwijl ze de wensen van hun beste vriendin Leah proberen te vervullen. Maar door samen te werken en hun krachten te bundelen vinden ze gelukkig altijd weer een manier om hun problemen op te lossen. ‘Shimmer & Shine’ is elke werkdag om 08:25 te zien.

Nick Jr. is de hele maand juni vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar Nick Jr. kijken, op kanaal 53.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je deze zender kunnen blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier naar vele films, series en zenders. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket