11 februari 2018

Nieuw op Nick Jr.

In februari kijk je bij Nick Jr. naar de nieuwste afleveringen van je favoriete series.

nick

Team Umizoomi S2 – nieuwe aflevering

Team Umizoomi bestaat uit de mini superhelden Milli en Geo en een robot genaamd Bot. Samen met de kijkers, die umi-vrienden genoemd worden, is er elke aflevering weer een avontuur om te beleven. De serie heeft een nadruk op wiskundige concepten en het umi-team heeft vaak de hulp van de kijkers nodig, bijvoorbeeld om meteoren te tellen. In deze aflevering gaan de superhelden naar de King of Numbers, maar hij heeft zo veel nummers dat het onmogelijk is om ze te tellen!

Nieuwe aflevering van Team Umizoomi S2, zaterdag 10 februari om 08.30 uur.

Dora the Explorer S9 – nieuwe aflevering

Dora is een lief en erg nieuwsgierig meisje dat elke aflevering weer op avontuur is met haar aapje Boots en haar pratende rugzak. Ze heeft altijd de hulp nodig van de kijker om te weten welke richting ze op moet, maar gelukkig komt het altijd goed. Dora en Boots leren de kijker verschillende Engelse woorden door middel van liedjes en objecten te benoemen. Onderweg op haar avonturen is Dora altijd geïnteresseerd in de natuur, de bloemen en bomen in haar omgeving. In deze nieuwe aflevering gaan Dora, Boots en al hun vriendje een piratenshow geven voor alle mama’s en papa’s.

Nieuwe aflevering van Dora the Explorer S9, zondag 11 februari om 08.30 uur.

 

PAW Patrol S4 – nieuwe afleveringen

PAW Patrol gaat over zes heldhaftige pups; Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Nieuwe afleveringen van PAW Patrol S4, elke schooldag om 07.15 uur.

Sunny Day S1 – nieuwe afleveringen

Deze nieuwe serie volgt het leven van professionele haarstyliste Sunny die haar eigen salon heeft. De andere salonmedewerkers zijn Sunny’s pratende hond Doodle, Rox de beste haarverfster in de stad en Blair achter de receptie. Twee van Sunny’s beste klanten zijn Timmy, die altijd de host van alle events is in het stadje en de ongelukkige Cindy die altijd een bad hair day heeft. Met een flinke dosis creativiteit en haar grote kennis van haarverzorging weet Sunny altijd problemen op te lossen.

Nieuwe afleveringen van Sunny Day S1, elke dag om 09.20 uur.

Zo kijk je deze programma's

Nick Jr. kijk je via het Kidspakket of het Pluspakket. Wil je deze pakketten activeren doe dat dan via MijnKPN.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw op Comedy Central

Films, series & TV

Nieuw op MTV

Films, series & TV

Nieuw bij Spike: bekijk hier de specials