Nieuw op Nick Jr.

In januari kijk je bij Nick Jr. naar de beste kerst en oudjaarsdagspecials en naar nieuwe afleveringen van je favoriete series.

nick

Dora The Explorer S9 – nieuwe aflevering

Dora is een lief en erg nieuwsgierig meisje dat elke aflevering weer op avontuur is met haar aapje Boots en haar pratende rugzak. Ze heeft altijd de hulp nodig van de kijker om te weten welke richting ze op moet, maar gelukkig komt het altijd goed. Onderweg op haar avonturen is Dora altijd geïnteresseerd in de natuur, de bloemen en bomen in haar omgeving. In deze nieuwe aflevering is Dora op een missie om de sneeuwprinses te redden.

Nieuwe aflevering van Dora the Explorer S9, zaterdag 6 januari om 08.30 uur.

Blaze en de Monsterwielen S1 – nieuwe aflevering

Blaze is een monstertruck die met zijn bestuurder AJ de gekste avonturen beleeft! Samen met hun andere monstertruck-vrienden houden ze heel veel van racen en lekker sleutelen aan de auto's, maar Blaze en zijn vrienden worden vaak tegengehouden door slechteriken. Blaze en Stripes hebben het diereneiland gevonden waar alle monstertrucks coole dieren zijn! Ze maken veel vrienden die ze helpen bij hun strijd tegen de gemene hagedis. In deze aflevering gaan Blaze en zijn bestuurder AJ de wereld van racen in en worden geconfronteerd met Crusher die vals speelt! Hij gebruikt allerlei gemene trucjes om te winnen en Blaze is vastberaden om daar een stokje voor te steken!

 Nieuwe aflevering van Blaze en de Monsterwielen S1, zondag 7 januari om 08.30 uur.

Nella de Ridderprinses S1 – nieuwe afleveringen

Nella is een bijzonder meisje want ze is namelijk een prinses! Maar dat is niet enigste want ze is ook nog eens een ridder, een ridderprinses! Samen met haar vriendjes Garret, Clod het paardje en de magische eenhoorn Trinket beleeft ze de spannendste avonturen. Met een flinke portie doorzettingsvermogen, kracht en lef kan ze alles aan!

Nieuwe afleveringen van Nella de Ridderprinses S1, elke schooldag om 07.40 uur.

Rusty Rivets S1 – nieuwe afleveringen

Deze serie gaat over een klein jongentje genaamd Rusty Rivets die heel slim en heel technisch is. Hij gebruikt zijn kennis om van overgebleven stukken machine slimme gadgets te maken. Rusty woont samen met zijn beste vriend Ruby Ramirez in de stad Sparkton Hills. Ruby is niet zomaar een vriend, het is een robot tyrannosaurus! Ze noemen Ruby een Botasaur en er is ook nog een kleiner groepje met robots die de Bits worden genoemd. Elke dag is weer een nieuw avontuur voor Rusty en zijn robotvriendjes!

Nieuwe afleveringen van Rusty Rivets zijn elke schooldag te zien om 17.45 uur.

Zo kijk je deze programma's

Nick Jr. kijk je via het Kidspakket of het Pluspakket. Wil je deze pakketten activeren doe dat dan via MijnKPN.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw op Comedy Central

Films, series & TV

Nieuw op MTV

Films, series & TV

Nieuw bij Spike