25 oktober 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Van 25 tot en met 27 oktober zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

The Lego Movie 2

The Lego Movie 2: The Second Part

Net nadat de Lego helden de stad Bricksbury hebben gered staat het volgende gevaar alweer voor de deur, aliens van de planeet Duplo. Deze LEGO DUPLO® wezens maken alles sneller kapot dan dat ze het weer kunnen herbouwen. Om de wezens te verslaan reizen de helden door de ruimte en ontdekken ze nieuwe werelden.

The Mule

The Mule

Earl (Clint Eastwood) heeft het niet breed. Wanneer hij gedwongen wordt zijn bedrijf te sluiten krijgt hij een baantje aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden. Dat lijkt vrij eenvoudig, maar wat Earl niet weet is dat hij net een contract heeft getekend als drugskoerier voor een Mexicaans kartel.  Hij doet het goed in zijn nieuwe baan, zelfs zo goed dat de waarde van zijn ladingen steeds toenemen. Zijn bazen zijn niet de enige die merken hoe goed hij het doet. Earl komt namelijk ook op de radar van de DEA, de drugspolitie.

Capharnaüm

Capharnaüm

Deze film vertelt het verhaal van Zain, een Libanese jongen van 12. Hij slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin moet hij helpen zijn familie te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan de eigenaar van de buurtwinkel, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke reis, met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes.

Time Freak

Time Freak

De geniale jongen Stillman (Asa Butterfield) is smoorverliefd op zijn vriendin Debbie (Sophie Turner). Wanneer ze het plots uitmaakt met hem weet hij zich geen raad, totdat hij zijn eigen tijdmachine uitvindt. Hij besluit om terug de tijd in te gaan om te proberen de relatie met zijn vriendin te redden.

Brugklas: de tijd van m'n leven

Brugklas: de tijd van m'n leven

Brugklas: de tijd van m’n leven is een speelfilm op basis van de gelijknamige jeugdserie Brugklas. In deze film volg je Nola. Op haar school wordt er een video verspreid waarin ze wordt gedumpt door haar vriendje Jesse. In haar woede en verdriet maakt ze een fout waardoor ze niet meer mee mag naar het schoolkamp. Het populaire meisje Fenna ziet dit als haar kans om Jesse in te palmen. Wanneer Nola hier achter komt zet ze alles op alles om dit te voorkomen.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 25 tot en met zondag 27 oktober!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Heb je kpn Hussel? Dan voeg je het Pluspakket voor slechts € 6,99 per maand toe. Heb je het Internet en TV pakket? Dan betaal je € 9,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou