23 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 24 mei zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

Venom

Venom (2018)

Onderzoeksjournalist Eddie Brock (Tom Hardy) probeert een comeback te maken na de afgang in een schandaal, maar wordt per ongeluk de gastheer van een buitenaardse symboise dat hem zijn gewelddadige super alter-ego geeft: Venom. Al snel moet Eddie vertrouwen op zijn nieuwe krachten om de wereld te beschermen tegen een schimmige organisatie die op zoek is naar een eigen symboise.

The House With a Clock in Its Walls

Wanneer de ouders van Lewis overlijden wordt hij gedwongen om bij zijn oom Jonathan in te trekken. Jonathan woont in een oud krakend huis met een mysterieuze klok. In het huis gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen, waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders is met zijn oom en het huis waar hij in woont. Er gaat een nieuwe wereld vol met magie voor Lewis open, maar niet alles in het huis is zo rooskleurig. De mysterieuze klok bezit een duistere kracht die de wereld kan verwoesten.

Superjuffie

Wanneer juf Josje een mysterieus beeldje ontdekt verandert ze plotseling in Superjuffie. Voorheen was ze een normale juf maar nu kan ze vliegen, met dieren praten en komt in actie als gevaar dreigt. Toch zijn deze krachten niet heel handig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Josje probeert haar krachten geheim te houden voor de strenge meester Snor. Hierbij wordt ze geholpen door een aantal van haar leerlingen.

Sobibor

Aleksandr Pechersky is een Joodse Sovjetofficier die als krijgsgevangenen vast zit in het vernietigingskamp Sobibor. Hij is vastbesloten uit het kamp te ontsnappen. Met enkele medegevangenen beraden ze een plan om in opstand te komen. Op 14 oktober 1943 komen honderden gevangen in opstand tegen de Nazi’s. In de jaren 1942 en 1943 zijn 170.165 mensen gedeporteerd naar het Poolse vernietigingskamp, onder wie 34.323 Nederlandse Joden. Slechts achttien van de Nederlandse gedeporteerden overleefden de oorlog.

The Nutcracker and the Four Realms

Clara is op zoek naar een unieke sleutel die haar toegang geeft tot een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder. Een gouden draad leidt haar naar deze sleutel. Het volgen van deze draad brengt haar in een mysterieuze wereld van rood-bebaarde soldaten en een leger van muizen. In deze wereld speelt de sleutel een belangrijke rol in de harmonie van een wankelend koninkrijk.

Zwaar Verliefd

Isa is een jonge succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker over haar overgewicht en de liefde. Als Isa op een dag Labrador Bo redt van een chocoladevergiftiging valt ze als een blok voor het baasje van Bo, Ruben. De knappe Ruben valt ook voor Isa, maar zij durft dit niet te geloven. Om haar zelfvertrouwen op te krikken laat Isa zich door haar vriendinnen overhalen af te vallen. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Mile 22

James Silva is agent van een speciale elite-eenheid die wereldwijd opereert. James en zijn team worden op de proef gesteld wanneer ze een missie uitvoeren in een corrupte politiestaat. Hun opdracht is om informant 22 mijl naar de luchthaven verderop te smokkelen. Hiervoor moeten ze dwars door het centrum van de stad. Timing is van cruciaal belang. Is de informant niet op tijd op het vliegveld, dan zijn overgeleverd aan de vijand.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Zo kijk je de films

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Films > Filmweekend > Klik op de film naar keuze!

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou