19 februari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor €2,50

Dit weekend zijn de beste films voor je in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 22 februari zijn de films te bekijken voor de actieprijs van €2,50 per stuk.

Escobar

Escobar

Deze film vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van ’s werelds meest gevreesde drugsbaron Pablo Escobar, en zijn liefdesaffaire met de meest bekende journaliste van Colombia Verginia Vallejo. Dit vraagt natuurlijk om een onstuimige en complexe relatie tussen de twee. De flim Escobar verdiept zich in het politieke klimaat en de corrupte samenleving waarin Pablo Escobar in staat was zijn macht te verkrijgen.

The Bookshop

Weduwe Florence Green besluit haar leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen in een Brits kustplaatsje. Ze is een krachtige vrouw die haar dromen najaagt, maar haar winkel wordt onder leiding van Violet Gamart door haar dorpsgenoten tegengewerkt. Toch staat de mysterieuze Mr. Brundish op die vindt dat stadje wel toe is aan verandering.
Deze boekverfilming van regisseur Isabel Coixet is een groot succes in Spanje waar de film 3 Goya’s (Spaanse Oscars) won voor Beste Film, Beste Regie en Beste Scenario. Ook won The Bookshop won de ‘Prijs voor Beste Boekverfilming van het jaar’.

Isle of Dogs

Isle of Dogs speelt zich af in Japan en vertelt het verhaal van de 12-jarige Atari Kobayashi, pleegkind van de corrupte burgemeester Kobayashi. Na het uitroepen van de noodtoestand worden alle huisdieren van Megasaki City verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island. Atari vertrekt naar het eiland om op zoek te gaan naar zijn hond Sports. Eenmaal aangekomen op het eiland begint hij samen met lotgenoten een reis om zijn hond te vinden.

Bad Samaritan

Sean runt samen met een vriend een louche parkeerservice. Wanneer de arrogante zakenman Cale zijn Maserati bij hen afgeeft, grijpt Sean zijn kans en glipt hij Cale’s huis binnen met zijn eigen sleutelbos. Op de schokkende vondst die hij daar doet is hij niet voorbereid: een vastgeketend meisje in een gruwelijke moordkamer. Cale dringt Sean’s leven binnen en opent de jacht op iedereen die hem lief is. Een levensgevaarlijk kat-en-muisspel volgt, niemand is veilig voor de moordlustige Cale...

Redbad

Redbad, zoon van Friese Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne aangewezen wordt om geofferd te worden aan de goden. Tijdens het offerritueel vallen de Franken de stad binnen. De Friezen zijn Dorestad kwijt. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Redbads leven lijkt verloren…

Hangman (2017)

Crime detective Ray Archer (Al Pacino) krijgt de opdracht om samen met zijn nieuwe partner Will Ruiney een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Deze moordenaar speelt een bizarre versie van het spel galgje waarbij elke 24 uur een slachtoffer wordt opgehangen en een letter op de borst of rug wordt gesneden. Journaliste Christi Davies rapporteert over de misdaden in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun zoektocht.

The Gringo

Harold is een hardwerkende maar ondergewaardeerde manager. Wanneer hij krijgt te horen dat hij ontslagen zal worden besluit hij tijdens een businesstrip in Mexico zijn eigen kidnapping in scene te zetten. Hiermee denk Harold het losgeld voor zijn vrijlating zelf op te kunnen strijken. Als Harolds bazen ontdekken dat hij door de bedrijfsverzekering meer geld oplevert als hij het niet zal overleven draaien de rollen om. Harold heeft zichzelf in een positie gebracht waarbij hij wordt opgejaagd door huurmoordenaars en drugsbaronnen.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 22 februari tot en met zondag 24 februari!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?


Hoe kijk ik deze films?

  • Klik op Menu
  • Ga naar On Demand
  • Ga naar Films
  • Ga naar Filmweekend
  • Klik op de film naar keuze!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

Films, series & TV

Première films On Demand