19 november 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor €2,50

Alleen dit weekend zijn er weer topfilms in de aanbieding voor €2,50 per stuk. Wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en druk op Menu. Ga naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf vrijdag 23 november zijn de films te bekijken voor de actieprijs.

Avengers Infinity War

In dit spektakel nemen de superhelden, die de afgelopen 10 jaar op het witte doek te zien waren, het op tegen Thanos. Hij is de grootste bedreiging voor de aarde ooit en de sterkste tegenstander van de Avengers tot nu toe. Ze zullen met zijn allen samen moeten werken om hem verslaan en de wereld te redden.

12 strong

Ga mee met een waargebeurde militaire missie. Kort na de aanslagen van 11 september vertrekken twaalf Amerikaanse elitesoldaten naar Afghanistan om met een onverwachte bondgenoot de strijd aan te gaan tegen de Taliban en Al-Qaeda.

Peter Rabbit

Verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het ondeugende konijn Pieter. In deze mix van animatie en live-action loopt de strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin ontzettend uit de hand.

Death Wish

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) wordt dagelijks geconfronteerd met de gruwelijke daden die worden gepleegd in Chicago door zijn werk als chirurg. De criminaliteit wordt persoonlijk wanneer zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een overval. Zijn vrouw komt door haar verwondingen te overleiden. Kersey doet er alles aan om de daders te pakken.

Bob de Bouwer – Mega machines

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is…

Tomb Raider

Lara Croft is de dochter van een avonturier die zeven jaar geleden spoorloos verdween. Als 21 jarige besluit ze de mysterie achter de verdwijning van haar vader te achterhalen. Ze vertrekt naar zijn laatst bekende bestemming, een graftombe op een eiland voor de kust van Japan. Maar hier trekt ze de aandacht van de vijand haar vader. Met alleen haar verstand en haar doorzettingsvermogen gaat ze tot het uiterste naar het onbekende.

Guust Flater

De gekke knutselaar Guust Flater zet de levens van zijn collega’s en zijn baas Pruimpit constant op de kop door zijn bijzondere uitvindingen. Guust beleeft allemaal avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de flaterfoon.

Bankier van het verzet

Walraven van Hall zet zijn financiële contacten in voor het verzet. Met zijn broer Gijs van Hall sluiten ze grote riskante leningen af om het verzet te financieren. Dit is alleen niet genoeg. Daarom plegen de broers Nederlands grootste bankfraude.

Wanneer zijn deze films te bekijken?
Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 23 november tot en met zonder 25 november!

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

Films, series & TV

Première films On Demand