28 juni 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 28 juni zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

A Simple Favor

A Simple Favor

Vlogger Stephanie past een dag op het zoontje van haar beste vriendin Emily. Wanneer Emily aan het eind van de dag niets van zich laat horen en onbereikbaar is vermoedt Stephanie het ergste. Ze neemt contact op met familie en collega’s, maar ook zij hebben geen idee waar Emily is. Stephanie besluit haar vlogfans te betrekken bij de zoektocht naar haar vriendin. Door onderzoek te doen naar Emily’s verleden komt ze terecht in een web van leugens om de waarheid te achterhalen.

The Nun

Wanneer een jonge non in een Roemeens klooster zelfmoord pleegt, worden twee priesters door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het geheim waarbij ze geconfronteerd worden met een kwaadwillende kracht in de vorm van een demonische non.

Vechtmeisje

De 12-jarige Bo heeft het moeilijk door de heftige scheiding van haar ouders. Daarom verhuist ze met haar moeder en broer naar een buitenwijk van Amsterdam. Bo heeft een pittig en fel karakter, waardoor haar nieuwe buurmeisje Joy denkt dat kickboksen wel iets voor haar is. Ze blijkt een natuurtalent en ze mag al snel meedoen aan kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders kan ze zich hier moeilijk op focussen.

The Girl in the Spider's Web

Deze film is de eerste verfilming van de wereldwijde bestseller van David Lagercrantz. Golden Globe winnares Claire Foy, bekend van The Crown, speelt de rol van cyberhacker Lisbeth Salander. Lisbeth bevindt zich samen met journalist Mikael Blomkvist in een web van spionage, cybercriminaliteit en corrupte overheidsfunctionarissen.

Down a Dark Hall

Tiener Kit Gordy wordt naar Blackwoord Boarding School gestuurd. Samen met haar medestudentes komt Kit erachter dat er iets mis is met de school en het schoolhoofd: Madame Duret. Er is een aanwezigheid van bovennatuurlijke krachten en het wordt duidelijk dat de school een groot geheim verbergt.

Kin

Deze misdaadthriller met een sci-fi twist vertelt het verhaal van de 14-jarige Eli en zijn broer Jimmy. Tijdens het verkennen van een verlaten terrein vindt Eli een vreemd object. Wanneer hij dit object aanraakt verandert het in een wapen. Hij zal dit wapen later nodig hebben om broer Jimmy en zichzelf te beschermen. Wraakzuchtige types zijn uit op Jimmy, die in het verleden schulden heeft gemaakt.

Hell Fest

Natalie, Brooke en Taylor zijn tijdens Halloween op de afgesproken plaats in het park genaamd ‘Hell Fest’. Het idee is dat mensen hier naartoe gaan om bang gemaakt te worden. De spannende avond veranderd al snel in een nachtmerrie wanneer een gemaskerde moordenaar misbruik maakt van de anonimiteit van de vele gemaskerde figuranten en de nacht terroriseert.

Welcome Home

Bryan en Cassie wagen een laatste poging om hun relatie te redden. Ze huren een romantische villa in Italië via een home-sharing-website genaamd Welcome Home. Als snel gaat het bergafwaarts wanneer Cassie bevriend raakt met Federico die in de buurt van de villa woont. Bryan voelt zich onmiddellijk bedreigd door Federico en Cassie kan niet omgaan met de jaloezie van Bryan.

Zoo

Deze film is gebaseerd op ware feiten en speelt zich af in de jaren veertig, het begin van de Tweede Wereldoorlog. Tom is een jonge jongen wiens vader het huis heeft verlaten om te vechten voor zijn land. Zijn vader werkte voor een dierentuin waar pasgeleden een babyolifant is geboren. Tom was gek op de olifant. Wanneer het gebied, waaronder de dierentuin, gebombardeerd wordt, roept Tom een groep vrienden op om de dieren uit de dierentuin te redden.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou