20 augustus 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 23 augustus zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts 2: The Crime of Grindelwald

De tweede film in de reeks van Fantastic Beasts, afspelend in het Harry Potter universum neemt J.K.Rowling je opnieuw mee naar de magische wereld van de tovenaarij. In de eerste film maakte je al kennis met de duistere magier Gellert Grindelwald. Dit keer is hij terug en roept Albus Dumbledore de hulp in van Newt Scamander en zijn magische wezens om Grindelwald voor eens en voor altijd op zijn plek te zetten.

Robin Hood

In het leven van Robin van Loxley gaat alles over rozen. Tot hij plots wordt opgeroepen door de Sheriff van Nottingham om mee te vechten in de kruistocht tegen de Saracens. Jaren later keert hij terug naar Engeland maar is er van zijn oude leven geen spoor meer te herkennen. Samen met een groep bendeleden besluiten hij zijn thuis weer te heroveren.

Widows

Tijdens een ontsnappingspoging na een overval van $2 miljoen overlijden vier overvallers. Hun vier weduwen staat de taak om de schuld van hun overleden mannen zien terug te betalen. Met behulp van een gedetailleerd overvalsplan van hun mannen nemen ze het heft in eigen handen.

Buurman en Buurman Winterpret

Buurman en Buurman zijn weer terug en nog even onhandig als altijd. Dit keer staat hun de taak om hun huis helemaal winterklaar te maken en dat brengt ook zo zijn uitdagingen met zich mee. Zo blijkt het versieren van een kerstboom toch lastiger dan gedacht en vliegt het huis in brand terwijl ze koekjes bakken. Maar uiteindelijk lukt het de buren toch altijd weer om een oplossing te vinden. A je to! 

Goosebumps 2

Halloween komt tot leven in Goosebumps 2. Twee jongens vinden een magisch boek waarmee ze per ongeluk allerlei monsters loslaten in hun stad. Met Halloween om de hoek moeten de inwoners zich schrap zetten voor al het engs dat hun te wachten staat.

White Boy Rick

Het waargebeurde verhaal over Rick Wershe Jr. de zoon van een illegale wapenverkoper uit Detroit. Met de 'War on drugs' volledig losgebarsten wordt Rick door de FBI gerekruteerd als undercover drugs informant. Al snel groeit hij uit tot een gevestigde naam in de drugswereld totdat de FBI hem laat vallen.

De Dirigent

In deze film leef je mee met het hoofdpersonage Antonia Brioc, ze heeft al vanaf kleins af aan de droom om later dirigent te worden. De film speelt zich af in 1924 waar een vrouwlijke dirigent totaal niet serieus wordt genomen. Je volgt haar terwijl ze haar plek peobeert te veroveren in een door mannen gedomineerde wereld.

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody is een viering van de band Queen, hun muziek en hun buitengewone zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band en Freddie die uitgroeit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De band heeft met hun iconische liedjes een revolutionair geluid, maar de levensstijl van Freddie laat de band bijna ineenstorten. Rami Malek, acteur in de rol van Freddie Mercury, won met deze film de Oscar voor de beste mannelijke acteur.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou