25 september 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor €2,50

Alleen dit weekend zijn er weer topfilms in de aanbieding voor €2,50 per stuk. Wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en druk op Menu. Ga naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit.


Murder on the Orient Express

In dit verfilmde verhaal van Agatha Christie speelt Hercule Poirot weer de hoofdrol. Hercule vindt zichzelf de beste detective ooit. Hij reist mee op de Oriënt Express en wordt benaderd door Samuel Ratchett. Samuel vraagt Hercule om hulp omdat hij vreest voor zijn leven. Hercule moet in een race tegen de klok dit mysterie oplossen.

De Dieren uit het Hakkebakkebos

In het hakkebakkebos wonen Klaas Klautermuis, Maarten Bosmuis en Hazeman. Ondanks dat ze een geweldig leven hebben is nog steeds de wet van de sterkste actief. Vooral de kleine dieren moeten oppassen voor de sterkste dieren uit het bos en dan vooral Rein de Vos. De muizen vinden dat er een nieuwe wet moet komen, maar of dat gaat lukken is de vraag.

Early Man

In Early Man wordt het verhaal van de kleine Dug vertelt. Hij is niet zo groot als de rest dus hij valt een beetje uit de boot. Dug leeft in de tijd van mammoeten en andere prehistorische schepsels. Wanneer zijn volk wordt verdreven neemt Dug het samen Hognob, zijn vriendje, op tegen de vijanden.

Ferdinand

Ferdinand is zowel in het Engels als in het Nederlands te huren deze maand. Rico Verhoeven is de stem van het kleine stiertje wat zijn voorkeur heeft om de hele dag rustig onder een kurkboom te liggen. Ondanks dat hij opgroeit als een sterke stier blijft hij zijn zachtaardige karakter houden. Tot zijn grote verbazing komt Ferdinand terecht in een stierengevecht in Madrid.

Fifty Shades Freed

In dit derde deel spelen Dakota Johnson en Jamie Dornan weer de hoofdrollen. Christian Grey en Anastasia Steele zijn inmiddels getrouwd en hebben een geweldig leven voor de boeg. Echter zijn er ook personen uit het verleden die graag roet in het eten gooien voor het pastgetrouwde koppel.

Gek van Oranje

Gek van Oranje spelt zich af in 2010 en het Nederlands Elftal gooit hoge ogen tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Alle fans dromen van de winst, maar degenen die niets hebben met voetbal hebben de straten voor hun alleen! Mensen leren elkaar beter kennen tijdens deze weken, maar wat komt eruit voort?

Paddington 2

In het eerste deel vertrok Paddington vanuit het bos naar de grote stad! In deel 2 is hij een populair lid geworden van de familie Brown! Tijdens zijn zoektocht naar hét perfecte cadeau voor zijn jarige tante Lucy ontdekt Paddington een uniek boek. Om het boek te kunnen kopen, gaat Paddington op zoek naar een baan!

The Commuter

Met cultheld Liam Neeson, bekend geworden door de Takenfilms, in de hoofdrol is dit een spektakel. Hij moet iets terugvinden voor iemand en krijgt daar in totaal $100.000 voor. Gaat het hem lukken om het te vinden op tijd zodat hij geen problemen krijgt?

Deep Blue Sea 2

Tijdens een experiment worden haaien genetisch gemanipuleerd in een lab onder water. Dr Misty Calhoun is de dokter die hieraan mee werkt. De problemen beginnen wanneer de haaien zich tegen de wetenschappers keren. Dood en verderf is alles wat volgt.

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

Films, series & TV

Première films On Demand