26 april 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 26 april zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

Tag

Papillon

Papillon gaat over het verhaal van een kluiskraker uit de Parijse onderwereld die onterecht veroordeeld werd tot levenslang in een concentratiekamp. Vastberaden om zijn vrijheid terug te winnen, creëert Papillon een verbond met een beruchte vervalser. De weg naar ontsnapping leidt tot een hechte vriendschap.

Sicario: Day of the Solado

Day of the Solado speelt zich af na de gebeurtenissen uit Sicario. Hierin worden een infiltrant en een CIA-agent gevolgd in de Mexicaanse drugsoorlog die zich steeds verder verspreidt over de Amerikaans-Mexicaanse grens.

Tag

Jaarlijks storten vijf goede, maar zeer competitieve vrienden zich een maand lang op de vlucht voor een spel waarbij ze hun baan, relaties en zichzelf op het spel zetten om elkaar te verslaan. Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van de laatste ongeslagen speler. Ongeacht de situatie gooit de bruidegom alles in de strijd om het spel te winnen.

Peppermint

Op het moment dat haar partner en dochter neergeschoten worden en Riley ontwaakt uit haar coma, bereidt ze zich jarenlang voor om de daders te wreken. Wanneer ze helemaal klaar is, begint haar wraakplan. Ze rust niet voordat alle daders en medeplichtigen uit de weg zijn geruimd.

De Film van Dylan Haegens

Dylan heeft zijn leven goed op orde: hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een tosti-zaak en een leuk team om mee samen te werken. Er is alleen één iemand die hem in de weg zit: IJsbrand. IJsbrand heeft ook een YouTube kanaal en kopieert vrijwel iedere video van Dylan. Dylan gaat met zijn team op onderzoek uit om IJsbrand goed aan te pakken.

Crazy Rich Asians

Rachel Chu is een Chinese lerares, geboren in Amerika. Zij is dolgelukkig met haar nieuwe vriend met dezelfde ‘Chinese’ achtergrond. Wanneer ze wordt uitgenodigd door haar vriend om een huwelijk bij te wonen, komt ze erachter dat haar vriend uit één van de rijkste families in Azië komt. Hoe gaat Rachel om in de wereld van ongekende luxe?

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 26 april tot en met zondag 28 april!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Zo kijk je de films

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Films > Filmweekend > Klik op de film naar keuze!

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou