27 september 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Vanaf 27 september zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

Arctic

Arctic

Wanneer een vliegtuig crasht in de Noordpool is er slechts één overlevende. Deze hoofdrolspeler, gespeeld door Mads Mikkelson, wordt geconfronteerd met de afgrijselijke kou en de volledige eenzaamheid van de Noordpool. Hij moet een belangrijke keuze maken tussen het verlaten van de relatieve veiligheid van zijn kamp of erop uit trekken met de hoop om gered te worden.

Escape Room

Escape Room

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze zwarte doos met daarin een uitnodiging voor het meedoen aan een escape room. Al snel komen ze erachter dat dit geen gewone escape room is en dat de ene kamer nog dodelijker is dan de andere. Om er levend uit te kunnen komen zullen ze moeten samenwerken en hun kennis moeten gebruiken om de verschillende puzzels op te lossen.

The Favourite

The Favourite

Aan het begin van de 18e eeuw voeren de Engelsen een oorlog met de Fransen. Op de troon zit koningin Anne (Olivia Colman), hoewel haar vertrouweling Lady Sarah (Rachel Weisz) de voornaamste regeringstaken op zich neemt. Hun levens veranderen voorgoed wanneer de nicht van Lady Sarah, Abigail (Emma Stone) zich als dienstmeid aan het hof voegt. Tussen deze twee ontstaat een tweestrijd om de positie als vertrouweling en lieveling van de koningin. Als bekroning op haar werk heeft Olivia Colman voor haar rol als Anne een Academy Award voor beste Actrice gewonnen.

Cold Pursuit

Cold Pursuit

De zoon van de doodgewone sneeuwploegbestuurder Nels wordt vermoord door een machtige drugsbaron. Nels, die nu niks meer te verliezen heeft, besluit over te gaan tot actie. Hij gaat de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert van perfecte burger naar een koelbloedige hitman.

The Hate U Give

The Hate U Give

Deze film vertelt het verhaal van Starr Carter. Ze wordt constant tussen twee compleet verschillende werelden geslingerd. Ze zit op een privé school met allemaal witte klasgenoten met rijke ouders, maar woont zelf in een arme, Afro-Amerikaanse wijk. Wanneer haar jeugdvriend voor haar ogen wordt neergeschoten door een blanke politieagent komt Starr tussen twee vuren te staan.

Vals

Vals

Vier vriendinnen besluiten om samen een weekend naar een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen te gaan. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al snel in een drama. Na een feestje is een van de vriendinnen ineens verdwenen. De rest van de meiden zit ingesneeuwd in het huisje en kan geen kant op. Zonder bereik op hun mobiele telefoon kunnen ze ook geen contact meer maken met de buitenwereld. Het lijkt erop alsof iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds grimmiger.

Escape Plan 3

Escape Plan 3

Nadat de dochter van een tech-magnaat uit Hong Kong vermist raakt wordt de hulp in geschakeld van veiligheidsexpert Ray Breslin. Het lijkt op het eerste oog een normale klus voor Breslin te zijn, maar in de praktijk blijkt er toch meer aan de hand te zijn.

First Kiss

First Kiss

First Kiss is dé film voor en door de Youtube-generatie. De film gaat over een klein maar succesvol cosmeticabedrijf, First Kiss. Wanneer Susan, de eigenaresse van het bedrijfje, een overname bod van concurrent Jeanette weigert, zint Jeanette op wraak.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Première films On Demand: de toppers

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou