1 september 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gratis film voor jou

Iedere maand heeft KPN een nieuwe gratis film die wordt uitgelicht. In september zie je: 50/50. Je kijkt deze film On Demand via je Interactieve TV of de iTV app.

50/50

50/50

Adam is een 27-jarige schrijven van radio programma's. Wegens rugklachten gaat hij langs bij een dokter, maar de situatie blijkt erger dan gedacht. Hij blijkt last te hebben van een zelfzame vorm van wervelkolomkanker. Zonder een andere keuze besluit hij te beginnen aan chemotherapie om te vechten voor zijn leven. Met de hulp van zijn beste vriend, zijn moeder, en een jonge therapeut uit de kankerkliniek, leert Adam wat de belangrijkste dingen in het leven zijn.

Zo kijk je de film

Selecteer de film via het On Demand menu van je Interactieve TV:
Menu > On Demand > Voor jou


Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket