1 juni 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gratis film voor jou

Iedere maand heeft KPN een nieuwe gratis film die wordt uitgelicht. In juni zie je: Peppermint. Je kijkt deze film On Demand via je Interactieve TV of de iTV app.

Peppermint

Peppermint

Deze thriller vertelt het verhaal van de jonge moeder Riley, gespeeld door Jennifer Garner. Vijf jaar na de brute moord op haar man en dochter ontwaakt Riley uit een coma. Wanneer het Amerikaanse rechtssysteem weerhoudt dat de daders gestraft worden zint Riley op wraak om de personen die verantwoordelijk zijn terug te pakken. Ze verdwijnt jaren van de radar om zichzelf mentaal en fysiek voor te bereiden om de daders te confronteren. Ze maakt hierbij een transformatie door van modelburger tot verzetsstrijder. Zal het haar lukken om gerechtigheid te brengen?

Zo kijk je de film

Selecteer de film via het On Demand menu van je Interactieve TV:
Menu > On Demand > Voor jou


Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket