5 april 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gratis film voor jou

Iedere maand heeft KPN een nieuwe gratis film die wordt uitgelicht. In april zie je: Olympus Has Fallen. Je kijkt deze film On Demand via je Interactieve TV of de iTV app.

Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen

Agent van de Amerikaanse geheime dienst Mike Banning bevindt zich in het Witte Huis (codenaam: Olympus) wanneer er een aanval van Noord-Koreaanse commando’s plaatsvindt. Hierbij worden de president en zijn staf in gijzeling genomen. Het is voor de nationale veiligheidsdiensten moeilijk om in te grijpen. Ze moeten daarom vertrouwen op de kennis van Banning om het Witte Huis te kunnen heroveren. Ooit faalde Banning om de presidentiele familie te beschermen. Nu krijgt hij de kans om zowel zijn eer als het leven van de president van de Verenigde Staten te redden.

Zo kijk je de film

Selecteer de film via het On Demand menu van je  Interactieve TV:
Menu > On Demand > Voor jou


Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket