1 juli 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gratis film voor jou

Iedere maand heeft KPN een nieuwe gratis film die wordt uitgelicht. In juli zie je: IT. Je kijkt deze film On Demand via je Interactieve TV of de iTV app.

IT

IT

IT is een begrip in het horrorgenre en jaagt al jaren mensen de stuipen op het lijf. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige boek van Stephan King, is de verfilming van het boek en de eerdere films uit 1990.
Het is de zomer van 1989 in het Amerikaanse stadje Derry. Wanneer mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groep jonge kinderen te maken met een monster. Dit monster neemt de gedaante aan van een clown, Pennywise genaamd, en heeft het gemunt op de kinderen in Derry.

Zo kijk je de film

Selecteer de film via het On Demand menu van je Interactieve TV:
Menu > On Demand > Voor jou


Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket