18 oktober 2017

Onze favoriete films voor de herfst

We hebben de nieuwste films voor je op een rijtje gezet. Je kijkt ze On Demand of via 1 van de extra zenderpakketten die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.


Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana, prinses van de Amazones, in training voor een onverslaanbare strijder. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland zonder zorgen. Maar nadat een gecrashte Amerikaanse piloot verhalen vertelt over een enorm conflict in de buitenwereld, besluit Diana haar thuis te verlaten, overtuigd dat ze die dreiging kan stoppen. Ze vecht samen met anderen in een strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten... en haar ware lot.

Deze film is te huren voor €4,99 via het On Demand menu.

Sully

De film Sully gaat over de Amerikaanse piloot genaamd Chesley ‘Sully’ Sullenberger. Hij werd wereldberoemd nadat hij een succesvolle noodlanding maakte in de rivier de Hudson, waarmee hij 155 passagiers aan boord heeft gered. Sully werd door het publiek en media de hemel in geprezen, terwijl op de achtergrond een onderzoek plaats vond wat zijn carrière dreigde te ruïneren. 

Sully is onderdeel van de categorie Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Via het menu van Interactieve TV vind je deze via On Demand > Pluspakket On Demand > Waargebeurde verhalen.

La La Land

Dit romantische muziekdrama met Emma Stone en Ryan Gosling gaat over de relatie tussen een actrice en een pianist. Deze 2 acteurs speelden ook samen in de film Gangster Squad en hebben een chemie wat het een stuk makkelijker maakt voor de regisseur. Het lot brengt deze 2 dromers samen, maar of hun liefde ook bestand is tegen de verleidingen van Hollywood is maar de vraag.. La La Land ontving maar liefst zes Oscars en is dus een echte must-see.

La La Land kijk je nu extra voordelig via het extra zenderpakket Film1 of als losse film via het On Demand menu.

King Arthur: Legend of the Sword

We kennen allemaal de verhalen van King Arthur wel. Het oude verhaal over de koning en het zwaard de Excalibur. In de film King Arthur: Legend of the Sword moet de jonge prins Arthur vluchten uit het koninkrijk nadat zijn vader word vermoord. Hij is bestolen van zijn identiteit en erfgoed maar is vastberaden om terug te vechten voor wat hem is afgenomen.  

Deze film is te huren voor €4,99!

Allied

Het lijkt wel een romantische topmaand bij Film1, want Allied is ook te zien bij Film1. Deze romantische oorlogsfilm met Brad Pitt en Marion Cotillard draait om een officier van de geheime dienst van Engeland die een affaire krijgt met een Franse verzetsstrijder. Het lijkt echter niet allemaal zo mooi als dat het daadwerkelijk is.. Wie verraadt wie is de vraag en wie heeft het door? Deze film zorgt ervoor dat je de hele tijd op het puntje van je stoel zit.

Je kijkt Allied via Film1 of On Demand als losse film.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Dit zijn de nieuwste premièrefilms van oktober

Films, series & TV

Films met een verhaal