1 april 2020 2 min Auteur: Redactie

Kijk dit Paasweekend nog naar Film1

Met het paasweekend voor de boeg, herinneren wij je eraan dat de Film1-kanalen nog tot en met 13 april voor iedereen te zien zijn. De kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. Nick Music en Baby TV zijn nog tot 1 juni te zien. Ook de zenders Comedy Central Extra en 192 TV zijn gratis te zien tot 1 juni. Op deze manier hopen we de periode thuis iets aangenamer te maken. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement.

Wil je langer van Film1 gebruik blijven maken? Dan hebben we een leuke aanbieding voor je. Abonneer je na 13 April op Film 1 en ontvang 6 maanden lang 5 euro korting op het Film1 pakket. Let op! Gemaakte film opnames zullen na 13 April komen te vervallen.

Waar kan ik de zenders vinden?

Je kijkt de 4 zenders van Film1 op kanaal 245 t/m 248. De kinderzenders Nick Toons, Jr. en Music zitten op kanaal 52 t/m 54 en Baby TV op 57. De zenders Comedy Central Extra zit op kanaal 71 en 192 TV op kanaal 113. Hieronder hebben we onze favoriete films van deze maand voor je geselecteerd.

The Secret


Nadat haar zoontje wordt ontvoerd, probeert Julia het mysterie van 'de lange man' te ontrafelen, die volgens de dorpsbewoners al jarenlang kinderen laat verdwijnen. The Secret is te zien vanaf 10 April.

The Big Short


Terwijl alle banken feestvierden zagen een paar slimme buitenstaanders op Wall Street wat de grote banken, de media en overheid niet zagen: de wereldeconomie stond op instorten. Zij bedachten een plan om ervan te profiteren. The Big Short is te zien vanaf 11 april.

Dog Eat Dog


Nog één grote slag slaan; het is té verleidelijk voor ex-gedetineerden Diesel, Mad Dog en Troy. Maar als de schijnbaar simpele kidnapping misloopt, moeten ze vluchten voor de politie én de maffia. Dog Eat Dog is te zien vanaf 17 april.

No Good Deed

Thriller met Taraji P. Henson die de voordeur opent voor de charmante Idris Elba maar niet in de gaten heeft dat ze een psychopaat in huis heeft gehaald. No Good Deed is te zien vanaf 18 april.

The Baytown Outlaws


Anderhalf uur keiharde actie met Travis 'Vikings' Fimmel als een van de drie vuurgevaarlijke broers Oodie die ingehuurd worden om het zoontje van Eva Longoria te bevrijden uit de klauwen van drugsbaron Billy Bob Thornton. The Baytown Outlaws is te zien vanaf 24 april.

Film Stars Don’t Die In Liverpool

Annette Bening schittert in dit romantische drama als de excentrieke Oscarwinnares Gloria Grahame, de ooit zo geliefde Hollywood-actrice die nu haar dagen slijt in kleine theaters. Film Stars Don’t Die In Liverpool is te zien vanaf 25 april.

Death Defying Acts


In 1926 is Harry Houdini wereldberoemd. Houdini heeft echter één grote frustratie: dat hij niet de laatste woorden van zijn moeder heeft gehoord. Benji beweert met doden te kunnen spreken en wil de rijke Houdini voor de gek te houden. Death Defying Acts is te zien vanaf 26 april.

Wil je Film1 blijven kijken? Abonneer nu en krijg de eerste 6 maanden 5 euro korting op Film1.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: 100% NL TV