1 juni 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand juni.

Captain Fantastic

Pluspakket special

De maand juni staat in het teken van arthouse films. Dit zijn kleinere films met een artistiek karakter en veel minder budget, in tegenstelling tot commerciëlere films. Doordat deze films veel minder geld hebben dan bijvoorbeeld de bekende Hollywood films, moeten de makers heel anders omgaan met het budget, wat vaak leidt tot creatieve resultaten.

Deze maand kun je bijvoorbeeld kijken naar ‘Captain Fantastic’, waarin Viggo Mortensen te zien is als vader van zes kinderen, die hij opvoedt in een afgelegen gebied. Of kijk naar een film van eigen bodem: Alex van Warmerdam’s ‘Schneider vs. Bax’. Deze zwarte komedie draait om de huurmoordenaar Schneider, die met tegenzin een schijnbaar makkelijke klus aanneemt op zijn verjaardag. In het Koreaanse ‘The Handmaiden’ wordt een vrouw ingehuurd als dienstmeisje van een rijke erfgename, maar ze draagt een geheim met zich mee…

The Big Sick

The Big Sick

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De Pakistaanse Kumail en de Amerikaanse Emily zijn smoorverliefd op elkaar, maar daar zijn beide families niet bepaald blij mee. The Big Sick laat op een grappige en ontroerende manier zien hoe Kumail zich staande probeert te houden tussen twee totaal verschillende werelden.

Samba

Samba

Na het succes van Intouchables móesten de Franse filmmakers natuurlijk wel met nog een film komen. Dat werd Samba, waarin de hoofdrol ook weer wordt vertolkt door de charmante Omar Sy. In deze film speelt hij een illegale immigrant uit Senegal die moeite heeft het hoofd boven water te houden. Hij krijgt hulp van vluchtelingenwerkster Alice, en van het één komt het ander…

The Goonies

The Goonies

Bijna 35 jaar oud is ‘ie al, deze avonturenfilm van Steven Spielberg. De ‘Goonies’ zijn een stel jongeren die de plattegrond van piraat Eénoog Willy vinden. Deze leidt naar een schat, dus wat doen de Goonies? Precies, ze gaan op avontuur!

Goodfellas

Goodfellas

Het woord ‘fuck’ komt maar liefst 246 keer voor in deze klassieker, geregisseerd door Martin Scorsese. We zien Ray Liotta als Henry Hill. Hij begint als loopjongen voor maffiabaas Jimmy the Gent, gespeeld door Robert De Niro, maar krijgt langzaamaan steeds grotere klussen.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: RTL Lounge