1 juli 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand juli.

The Hangover

Pluspakket special

Sin City, The Entertainment Capital of the World, Lost Wages… Het zijn allemaal bijnamen voor de bekendste gokstad ter wereld: Las Vegas! Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk, maar één ding is zeker: in Vegas hoef je je nooit te vervelen. Maar mocht een bezoekje aan Sin City nét iets te heftig voor je zijn, kun je deze maand lekker veilig thuis genieten van de Amerikaanse stad op je TV: juli staat namelijk in het teken van films die iets met Las Vegas te maken hebben.

En dan kan ‘Ocean’s 11’ natuurlijk zeker niet ontbreken! In deze film, overladen met Hollywoodsterren als Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon en Julia Roberts, zien we hoe Danny Ocean met een team probeert drie casino’s in Las Vegas te beroven. Of wat dacht je van ‘The Hangover’? In deze hilarische film zien we hoe een groep vrienden naar Las Vegas gaat voor een knallend vrijgezellenfeest. Maar de volgende ochtend is één van de vrienden verdwenen, ligt er opeens een baby én vinden ze een tijger in de douche… Wat is er in godsnaam gebeurd?! Deze en nog meer films vind je in de Las Vegas special in het Pluspakket!

The Meg

The Meg

Was jij één van die mensen die lange tijd de zee niet meer in durfde na het zien van de klassieker ‘Jaws’? Dan moet je ‘The Meg’ misschien ook maar aan je voorbij laten gaan… Maar dan mis je wel een heerlijke over-the-top spektakelfilm met in de hoofdrol actieheld Jason Statham. Én een 25 meter lange prehistorische haai…

The Happytime Murders

The Happytime Murders

‘The Happytime Murders’ valt misschien wel het beste te omschrijven als Sesamstraat voor volwassenen. De Muppets-achtige poppen in deze film leven samen met mensen, maar worden als tweederangs burgers behandeld. Centraal staat Phil Philips, een privédetective met een drankprobleem. Als er een seriemoordenaar actief blijkt die de cast van een kinderserie één voor één uitschakelt, wordt Phil gedwongen weer samen te werken met zijn voormalige, menselijke partner.

South Park: Bigger, Longer & Uncut

South Park: Bigger, Longer & Uncut

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van ‘South Park’ hebben gehoord. De animatieserie is al ruim 20 jaar een enorm succes en voor de echte liefhebber is deze film dan ook een echte must-see. Wanneer Cartman, Kenny, Kyle en Stan naar de nieuwe film van hun Canadese helden Terrance en Phillip zijn geweest, is hun woordenschat uitgebreid met flink wat nieuwe scheldwoorden. Van het één komt het ander, resulterend in een heuse oorlog tussen Amerika en Canada.

Peppermint

Peppermint

Wanneer Riley, gespeeld door Jennifer Garner, ontwaakt uit een coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar echtgenoot en dochtertje op brute wijze werden vermoord. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen en ondergaat jarenlange training om zich te kunnen wreken op de daders.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: Nick Jr.