De beste films uit het Pluspakket

01/05/2018 - Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor mei.

Demolition


Demolition

Na het plotselinge overlijden van zijn vrouw is Davis volledig de weg kwijt. En hoewel hij probeert de draad weer op te pakken, krijgt hij niks voor elkaar. Tot hij besluit het advies van zijn schoonvader, misschien iets te letterlijk, op te volgen. Volgens hem moet je namelijk om iets te repareren het eerst slopen. En dat doet Davis. Hij maakt alles in zijn leven met de grond gelijk. Zijn carrière, maar ook zijn huis moet eraan geloven. Lukt het Davis om weer opnieuw te beginnen? 

Wonder Woman

Het leven van Diana, prinses van de Amazonen, verandert ingrijpend op de dag dat ze een Amerikaanse piloot redt. Hij vertelt haar over de oorlog die woedt in de wereld. Diana denkt dat Ares, de god van oorlog, er achter zit. Samen met de piloot vertrekt ze op haar missie om Ares te stoppen en zo het leven te redden van miljoenen onschuldige mensen. 

Wonder Woman


Unforgettable

Julia’s leven lijkt compleet. Ze heeft in David de man van haar leven gevonden en trekt bij hem en zijn dochtertje Lily in. Maar David’s ex-vrouw Tessa kan niet verkroppen hoe zij zomaar wordt vervangen. Dit was haar leven, haar huis en haar dochter. En terwijl Julia probeert te wennen aan haar nieuwe rol als echtgenote en stiefmoeder, neemt Tessa’s jaloezie ziekelijke vormen aan. Niets zal haar nog in de weg staan om Julia’s droomleven te veranderen in een levende nachtmerrie.

Unforgettable


Moonwalkers

In 1969 staat NASA op het punt om een man op de maan te zetten. Maar voor het geval dat de Apollo missie faalt krijgt CIA-agent Kidman de opdracht om de maanlanding met beroemde regisseur Kubrick in scene te zetten. Maar omdat Kubrick onbereikbaar is moet Kidman het doen met de louche bandmanager Johnny. Kidman en Johnny hebben er weinig zin in, maar het duo zal toch de handen ineen moeten slaan om de film te realiseren.

Moonwalkers


Hardcore Henry

Je wordt wakker en weet niet waar je bent. Je naam is Henry en je bent net teruggebracht uit de dood als cyborg. Tenminste, dat is wat je vrouw je vertelt. Vijf minuten later wordt er op je geschoten en wordt je vrouw ontvoerd door de machtige psychopaat Akan. Daar sta je dan: middenin Moskou, een stad die je helemaal niet kent. Wat je dan doet? Juist. Keihard terugvechten.

Hardcore Henry


Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand