1 juli 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand juli.

Dunkirk


Dunkirk

Meer dan driehonderdduizend Britse, Belgische en Franse soldaten zitten tijdens de Tweede Wereldoorlog vast op het strand van Duinkerke. Geïsoleerd van de geallieerden en met Duitse troepen hijgend in hun nek lijkt hun lot bezegeld. Regisseur Christopher Nolan vertelt in Dunkirk het verhaal van deze militairen en hun onverwachte, miraculeuze evacuatie.

Wind River

Tijdens de jacht ontdekt boswachter Cory Lambert het lichaam van een 18-jarige vrouw. FBI-agente Jane Banner uit Las Vegas wordt ingeschakeld om de moord te onderzoeken. Ondanks dat de twee uit totaal verschillende werelden komen, hebben ze elkaar nodig om deze mysterieuze zaak op te lossen.

Wind River


The Foreigner

In The Foreigner speelt Jackie Chan een bescheiden ondernemer. Als zijn enige dochter wordt vermoord door politieke terroristen, onderneemt de politie geen actie. Dus neemt hij het recht in eigen hand en doet hij er alles aan om de dood van zijn dochter te wreken

The foreigner


Sicario

Kate Macy is een ambitieuze FBI-agente die deelneemt aan een geheime CIA-operatie. Haar doel: de baas van een Mexicaans drugskartel uitschakelen. Maar eenmaal over de grens belandt ze in een gevaarlijke en verdorven wereld.

Sicario


Elle

De Parijse Michèle, directeur van een succesvol videogamebedrijf, wordt in haar eigen huis verkracht. In plaats van de verkrachting te melden gaat Michèle door met haar leven alsof er niks is gebeurd. Totdat ze op een dag de vermoedelijke dader tegenkomt en een gevaarlijk kat-en-muis-spel met hem aangaat.

Elle


Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen