1 oktober 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand oktober. Voeten op tafel en kijken maar!

Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians

In deze romantische comedy volgen we de Chinese Rachel Chu, die dolgelukkig is met haar nieuwe vriend Nick. Als ze meegaat naar het huwelijk van zijn beste vriend, komt Rachel erachter dat Nick uit één van de rijkste families in Azië komt. Ze komt terecht in een wereld van ongekende luxe, waarin elke vrouw een bedreiging vormt voor haar relatie…

Stronger

Stronger

Het ene moment sta je bij de finishlijn van de Boston Marathon in de hoop je grote liefde terug te winnen, het andere moment word je wakker in een ziekenhuis en mis je beide benen. Dit is het waargebeurde verhaal van Jeff Bauman, in het drama ‘Stronger’ gespeeld door Jake Gyllenhaal. Bauman werd het nationale symbool van hoop na de aanslag op de Boston Marathon in 2013, onder andere omdat hij één van de daders wist te identificeren. Maar ondertussen moet hij, zowel fysiek als mentaal, leren omgaan met het feit dat hij zijn hele leven gehandicapt zal blijven…

John Wick 1 & 2

John Wick 1 & 2

Je zou het de comeback van Keanu Reeves kunnen noemen, deze eerste film uit de ‘John Wick’ reeks. Reeves speelt het gelijknamige personage in dit actiespektakel, over een voormalig huurmoordenaar die uit is op wraak na de moord op zijn hondje. De film werd een enorm succes: er volgden nog twee films en de vierde is al aangekondigd. Ook het tweede deel, waarin er jacht wordt gemaakt op John zelf, is te zien in het Pluspakket!

The Twilight Saga

The Twilight Saga

Hoorde jij bij Team Edward of bij Team Jacob? Het was één van de grootste filmreeksen van het afgelopen decennium: Twilight. Miljoenen tieners over de hele wereld leefden mee met de avonturen van Bella Swan en vampier Edward Cullen. Ze werden gespeeld door de toen nog relatief onbekende Kristen Stewart en Robert Pattinson, die beiden in één klap wereldberoemd werden. Er werden in totaal vijf films gemaakt en jij kunt ze allemaal nog eens rustig herbeleven, want ze zijn allemaal te zien in het Pluspakket!

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: RTL Crime