22 oktober 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand november.

All the Money in the World


Den of Thieves

Big Nick (Gerard Butler) is de leider van een corrupte bende politieagenten. De meedogenloze bende opereert in de Amerikaanse stad Los Angeles. De meest beruchte criminelen uit de stad lijken in vergelijking met deze groep zelfs lieverdjes. Dan komt Big Nick erachter dat een van de grootste dieven aller tijden een meesteroverval aan het plannen is. Hij bedenkt een list om de zwakste schakel uit het team van dief Merrimen (Pablo Schreiber) als informant van het politiecorps te laten werken.

Snowden


Snowden

De bloedstollend spannende thriller Snowden, van Oscar winnend regisseur Oliver Stone, onthult het bijzondere en zeer persoonlijke verhaal van Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt). De jonge en uiterst intelligente Snowden denkt dat zijn ‘jeugddroom’ werkelijkheid wordt als hij aan de slag mag bij de CIA en de NSA. Al snel komt Snowden erachter dat beide Amerikaanse inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyberspionage op burgers. Snowden is het er totaal niet mee eens dat de inlichtingendiensten de grondwet aan hun laars lappen en besluit bewijsmateriaal te verzamelen en daarmee zijn vrijheid en privacy op te geven.

I, Tonya


I, Tonya

In het hilarische en aandoenlijke portret over kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) volgen we het waargebeurde verhaal van deze ‘tikkeltje ordinaire’ sportvrouw. Ze is een waar natuurtalent, maar haar komaf werkt haar tegen. Met haar vulgaire outfits en opvliegende karakter past ze totaal niet in de engelige wereld van ijsdansen. Een van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren op het moment dat haar grootste concurrente, de charmante Nancy Kerrigan, wordt aangevallen.

24 Hours to Live

24 Hours to Live

Actieliefhebbers opgelet: 24 Hours to Live schotelt je een waar feestmaal van keiharde gunfights, achtervolgingen en gevechten voor. Travis Conrad (Ethan Hawke) is een van de beste huurmoordenaars, tot hij besluit om meer tijd met zijn familie (en schoonvader Rutger Hauer) door te brengen. Dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan! Binnen no-time is zijn vredige leventje voorbij en ontwaakt Travis met een timer in zijn arm. Hij heeft 24 uur om een laatste opdracht uit te voeren, anders blijft er niets van hem over. Natuurlijk pikt Travis dit niet! Hij lapt de opdracht aan zijn laars en opent de jacht op de mensen die hem dit hebben aangedaan.

Het verlangen


Het verlangen

De gebroeders Goudemondt kunnen wel een hit gebruiken voor hun noodlijdende uitgeverij. Mooie schoenenverkoopster Brigitte Hooijmakers (Chantal Janzen) blijkt de oplossing. Terwijl haar manuscript de papierversnipperaar ingaat, belooft het werk van sociaal onbenul Herman een literair meesterwerk te worden. De broertjes besluiten Brigitte op te voeren als schrijver van zijn werk. De media kunnen geen genoeg van haar krijgen en de exemplaren vliegen over de toonbank. Een groot succes voor de uitgeverij, maar een groot verlies voor Herman. Met zijn verlangen naar erkenning, maakt hij het de broertjes steeds moeilijker om hun schijnvertoning op te houden.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand