De beste films uit het Pluspakket

01/03/2018 - Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor maart.

Kong


King Arthur: Legend of the Sword

Hij is een geboren koning, maar groeide op in de krochten van de stad. Zijn ouders vermoord en zijn oom heerst over het land. Arthur heeft geen idee van zijn geboorterecht, tot hij een zwaard uit een steen trekt. Vanaf dat moment moet Arthur zijn afkomst wel erkennen. Of hij het nou leuk vindt of niet. Kijk naar deze spectaculaire verfilming van de Excalibur mythe door regisseur Guy Ritchie.

Sleepless

Een spannende actiefilm met een glansrol voor Jamie Foxx als dubieuze agent. Vincent (Foxx) steelt met zijn partner een lading cocaïne van een criminele casinobaas, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Vincents zoon wordt ontvoert en vastgehouden in een nachtclub. Om zijn zoon in veiligheid te brengen moet Vincent de drugs teruggeven. Dat zou alleen makkelijker gaan wanneer hij die niet allang kwijt was…


Chips

Een hilarische re-make van de cultserie uit de jaren zeventig. Baker en Ponch zijn allebei nieuw bij de snelwegpolitie en zijn elkaars partner, maar daar houden de overeenkomsten op. Baker is een professioneel biker die zijn huwelijk probeert te redden. Ponch zit undercover namens de FBI om een miljoenenfraude te onderzoeken bij de snelwegpolitie. Lukt het de twee samen te werken zonder elkaar helemaal gek te maken?


A Bigger Splash

De vakantie van een succesvol koppel loopt anders dan verwacht. Een rockster en haar vriend vermaken zich in de Italiaanse zon met elkaar, het zwembad en lekker eten. Plotseling krijgen ze bezoek van een oude vriend en zijn beeldschone dochter. Al snel ontstaat er jaloezie en komen de verhoudingen tussen het viertal op scherp te staan. En terwijl de temperatuur stijgt, loopt ook de spanning steeds verder op.


Fashion Chicks

De verlegen Esmee loopt stage bij een hip modebedrijf, maar wordt direct gedegradeerd tot het magazijn. Om toch haar creativiteit kwijt te kunnen, slaat Esmee aan het ontwerpen. Maar dan wel als haar alter ego Lizzy. Door een optreden op Fashion Week worden Lizzy en haar blog instafamous. Ze wordt zelfs gevraagd om dé blogger te worden van het modebedrijf waar ze stage loopt. Esmee wordt gedwongen tot een dubbelleven, want niemand weet wie ze echt is…


Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand