1 maart 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand maart.

A Drift

Adrift

‘Adrift’ vertelt het waargebeurde verhaal van het jonge stel Richard (Sam Claflin) en Tami (Shailene Woodley). Zij zeilen met een jacht over de Stille Oceaan als het noodlot toeslaat en ze terecht komen in een genadeloze orkaan. Zonder communicatiemiddelen en navigatie moet Tami zichzelf en haar zwaargewonde vriend zien te redden in een verwoeste boot op de open oceaan.

Miss Sloane

Miss Sloane

De ‘Miss Sloane’ uit de titel wordt gespeeld door Jessica Chastain. Vanwege haar meedogenloze werkwijze is ze één van de meest gewilde lobbyisten in Washington. Daarom klopt de wapenlobby bij haar aan om te voorkomen dat er strengere regels komen op de verkoop van vuurwapens. Maar Sloane gaat geen uitdaging uit de weg en besluit om precies het tegenovergestelde te doen: ze gaat het opnemen tegen de wapenindustrie.

The Lost City of Z

The Lost City of Z

Een Indiana Jones-achtig verhaal maar dan waar gebeurd. Dat is misschien wel hoe je het beste het verhaal van ‘The Lost City of Z’ kunt omschrijven. Avonturier Percy Fawcett (Charlie Hunnam) stuit, in de beginjaren van de 20ste eeuw, op een unieke archeologische vondst op de grens tussen Bolivia en Brazilië. Jaren later keert hij terug om aan sceptici te bewijzen dat er toch echt wel een eeuwenoude beschaving en verborgen nederzetting moet zijn geweest en zet hij alles op alles om deze verloren stad Z te vinden.

Annabelle: Creation

Annabelle: Creation

In 2013 was er de huiveringwekkende horrorfilm ‘The Conjuring’, waarin de enge pop Annabelle te zien was. Hierop volgde de spin-off film ‘Annabelle’, die zich vóór het verhaal van ‘The Conjuring’ afspeelt. ‘Annabelle: Creation’ gaat nóg verder terug naar het verleden en vertelt hoe de angstaanjagende porseleinen pop is ontstaan. Het kijken van deze film is op eigen risico…

A Prayer Before Dawn

A Prayer Before Dawn

‘A Prayer Before Dawn’ vertelt het waar gebeurde verhaal van de Engelse bokser Billy Moore, die na zijn veroordeling tot verboden drugsbezit wordt opgesloten in het beruchte ‘Bangkok Hilton’, de Klong Prem-gevangenis in Thailand. Hij komt terecht in het donkere en duistere gevangenisleven waar medegevangenen in elkaar worden geslagen, afgeperst en erger… En dan spreekt hij de taal ook nog niet eens. Maar dan ontdekt hij dat er Muay Thai bokstoernooien in de bak worden georganiseerd. Zal het hem lukken om zich een weg naar de verlossing te vechten?

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: Comedy Central Extra