1 januari 2020 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand februari. Voeten op tafel en kijken maar!

Crazy Stupid Love

Crazy, Stupid, Love.

Voor de één is het de leukste dag van het jaar, de ander vindt het juist verschrikkelijk: Valentijnsdag. Bij welke groep je ook hoort, we kunnen er niet omheen dat 14 februari draait om de liefde. Daarom vind je deze maand in het Pluspakket een Valentijnspecial vol met, je raadt het al, romantische films. Dit kan een tranentrekker zijn, zoals ‘The Notebook’, of juist een comedy, zoals ‘Crazy, Stupid, Love.’. Wat deze films met elkaar gemeen hebben? Een acteur waar menig persoon het warm van krijgt: Ryan Gosling. En in deze film is hij ook nog eens een ontzettende playboy, die een brave huisvader (Steve Carell) weer op de been helpt nadat zijn vrouw hem plotseling heeft verlaten. Tijd voor een makeover!

The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption

Dit gevangenisdrama staat al jaren steevast op nummer 1 in de top 250 beste films van IMDb (Internet Movie Database). Ruim 2 miljoen mensen gaven deze film, die ruim 25 jaar geleden werd uitgebracht, een gemiddeld cijfer van 9,3. Gebaseerd op een verhaal van Stephen King volgen we Andy Dufresne (Tim Robbins), die in de strenge Shawshank gevangenis zit vanwege de moord op zijn vrouw. Twee maal levenslang heeft hij gekregen, hoewel hij zelf volhoudt onschuldig te zijn. Andy sluit vriendschap met de gevangene Red (Morgan Freeman) die spullen kan regelen. Maar er zijn twee dingen die hem echt op de been houden: hoop, en een poster van Rita Hayworth.

Amy

Amy

Ze was één van de grootste sterren ter wereld, toen ze plotseling overleed in 2011. Met haar unieke stemgeluid heeft Amy Winehouse een onuitwisbare indruk achtergelaten. In een relatief korte periode werd de Engelse zangeres opeens wereldberoemd, maar ze bleef een ruwe diamant. In deze documentaire krijgen we door archiefbeelden, interviews en privé-opnames een inzicht in hoe haar leven moet zijn geweest. En dat was soms best pittig. Maar het is vooral ook een mooi eerbetoon aan het enorme muzikale talent van Amy Winehouse.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science