1 september 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand september.

Boss Baby

Pluspakket Special

De zomervakantie is officieel ten einde, maar met het Pluspakket van KPN kun je gewoon nog even verder genieten! September staat namelijk in het teken van de leukste animatiefilms, waar je met het hele gezin naar kunt kijken. Of gewoon in je eentje, dat kan natuurlijk ook.

Zo kun je kijken naar 'Astro Boy'. Deze film is gaat over een robotjongen met superkrachten. Of kijk naar  ‘Happy Feet’, over de pinguïn Mumble die niet zo goed kan zingen, maar des te beter kan dansen. In ‘The Boss Baby’ zie je een pratende baby in een driedelig pak die de concurrentie aangaat met de grootste concurrent van de baby: de puppy… Deze en andere films vind je in het Pluspakket.

We're The Millers

We're The Millers

De familie Miller lijkt het perfecte Amerikaanse gezinnetje te zijn. Precies, lijkt: niets is namelijk minder waar! Jason Sudeikis speelt een drugsdealer die een lading marihuana uit Mexico naar de Verenigde Staten moet smokkelen. Om niet op te vallen bij de grens, sprokkelt hij zijn buurvrouw, gespeeld door Jennifer Aniston, en twee kinderen uit de buurt bij elkaar en overtuigt hij ze om mee te reizen in een camper. Het perfecte Amerikaanse gezin op vakantie: wat kan er misgaan?

Argo

Argo

Argo is geregisseerd door Ben Affleck en ook één van de hoofdrollen wordt door hem vertolkt. Hij speelt CIA-specialist Tony Mendez in dit waargebeurde verhaal over een geheime operatie. In 1979, wanneer de Iraanse revolutie op haar hoogtepunt is, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran. 52 Amerikanen worden gegijzeld, maar zes slagen erin te ontsnappen. Door zich voor te doen als Hollywoodproducenten die locaties komen scouten voor een neppe film met de titel Argo, probeert de CIA hun landgenoten veilig thuis te krijgen.

Gran Torino

Gran Torino

“Get off my lawn!”. Het is één van de vele iconische uitspraken van Clint Eastwood in zijn rijke filmografie. Deze oneliner komt uit de film Gran Torino, die Eastwood ook regisseerde. Hij speelt Walt Kowalski, een niet bepaald vriendelijke, oorlogsveteraan die net zijn vrouw heeft verloren. Door zijn ervaringen in de oorlog heeft hij een hekel aan Aziaten, maar laat er nou net een Koreaanse familie naast hem wonen… Als zijn buurjongen, onder druk van een lokale bende, zijn geliefde Gran Torino probeert te stelen, zet dit een serie gebeurtenissen in gang die het leven van Walt én dat van zijn buren voorgoed zal veranderen.

The Lord of the Rings

The Lord of the Rings trilogie

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van The Lord of the Rings gehoord hebben. Deze filmtrilogie, gebaseerd op het boek van J.R.R. Tolkien, vertelt over de epische strijd om Midden-Aarde en volgt de hobbit Frodo Baggins (Elijah Wood), die met een groep volgelingen op reis gaat om een magische ring te vernietigen. De drie films samen hebben maar liefst 17 Oscars in de wacht gesleept.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: ONS