De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films en series toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor januari.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

De veelbesproken prequal van Harry Potter. Het is 1926 wanneer Newt Scamander, de bekende magie-zoöloog uit de Harry Potter reeks,  klaar is met zijn wereldwijde zoektocht naar fabeldieren. Een simpele tussenstop in New York loopt volledig uit de hand wanneer er een aantal fabeldieren ontsnappen uit Newt zijn magische koffer. Dit is niet alleen een probleem voor de tovenaarswereld maar ook voor de gewone wereld. Weet Newt een catastrofe te voorkomen?

Hacksaw Ridge

Het waargebeurde verhaal van een ware oorlogsheld. Hospik Desmond Doss wordt tijdens de tweede wereldoorlog uitgezonden naar Japan. Hij weigert een wapen te dragen en gelooft niet in geweld, maar toch weet Doss tijdens de slag bij Okinawa 75 van zijn kameraden redden. Door zijn moed en het nemen van ongekend grote risico’s bewijst Doss dat je geen wapens nodig hebt om een oorlogsheld te zijn.

Moonlight

Volg Chiron in verschillende hoofdstukken van zijn leven en zie hoe een jongen zich ontwikkelt naar een volwassen man. Chirons moeder is verslaafd en heeft weinig aandacht voor haar zoon terwijl hij opgroeit in een slechte buurt van Miami. Het leven is hard voor Chiron. En hoewel hij worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid en seksualiteit probeert hij toch zichzelf te ontdekken en de liefde te vinden. 

Collateral Beauty

Howard maakt een hartverscheurend verlies mee en raakt door zijn verdriet langzaam de controle over zijn leven kwijt. De ooit zo sterke reclameman is inmiddels niet meer uit zijn depressie te praten. Zijn collega’s kunnen het niet meer aanzien en smeden een plan met twijfelachtige intenties. Toch blijkt dit plan Howards redding te zijn. Alleen niet op de manier die zijn collega’s in gedachten hadden…

Irrational Man

Sommige mensen zijn niet tevreden te stellen. Zo ook filosofie professor Abe Lucas. Vrijwilligerswerk in oorlogsgebied, liters drank en academische publicaties konden daar geen verandering in brengen. Even lijkt Abe op te leven door een bijzondere vriendschap met zijn studente Jill, maar ook dat is van korte duur. Het leven lijkt zinloos totdat het lot een moreel vraagstuk voor zijn voeten werpt. Eindelijk weet Abe wat hem te doen staat…

Gomorra S3

Hoewel voorheen duidelijk was wie heerste over Napels, is er na de verwoestende seizoens finale alles mogelijk. Genny, Ciro, Malammore en Scianel vechten om de macht na de moord op baas Pietro Savastano. Maak in dit seizoen kennis met een reeks van nieuwe karakters, die net als alle anderen verwikkeld raken in de keiharde strijd tussen nieuwe en oude clans. Wie weet de macht te pakken in Napels?

Grey’s Anatomy S1-13

Meeslepend, romantisch en inmiddels een ware klassieker. Volg 13 seizoenen lang de professionele en persoonlijke levens van de artsen in het Grey Sloan Memorial Hospital. Op de werkvloer functioneren ze niet zonder elkaar, maar ook buiten het ziekenhuis weten verschillende collega’s elkaar te vinden.

The Fall S3

Het kat-en-muisspel tussen rechercheur Stella Gibson en seriemoordenaar Paul Spectre komt dit seizoen tot een angstaanjagend hoogtepunt. Na de bloederige cliffhanger van seizoen 2 heeft Gibson nog maar een doel voor ogen; Spectre in leven houden zodat hij voor het gerecht kan verschijnen. Zal de seriemoordenaar eindelijk gaan boeten voor zijn daden?

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Wil je ook het Pluspakket?


Voor slechts €10,- per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

In november weer 3 topfilms voor slechts €2,49 per stuk!