1 januari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand januari.

Patriots Day


Patriots Day

Boston, 2013. Tijdens de wereldberoemde marathon gaan twee bommen af. Het drama Patriots Day is gebaseerd op deze tragische gebeurtenis en volgt de directe nasleep. Terwijl de hulpverleners hun uiterste best doen de slachtoffers te helpen, wordt de klopjacht op de daders gelijk geopend. De burgemeester, politie en verschillende inlichtingendiensten moeten samenwerken om de terroristen te pakken te krijgen.

Gold


Gold

In dit waargebeurde verhaal kruipt Matthew McConaughey in de huid van Kenny Wells, een mislukte zakenman die op zoek is naar snel succes. Samen met geoloog Michael Acosta gaat hij op zoek naar goud in de jungle van Indonesië. Na maanden tegenspoed stuiten ze letterlijk op een goudmijn: de grootste goudader ter wereld. Heel even lijken alle problemen opgelost.

Tully


Tully

Moeder zijn van drie kinderen, waaronder een baby, is niet altijd even makkelijk. Als Marlo (Charlize Theron) zich door haar broer laat overhalen een nanny voor haar in te huren om te helpen in de nachtelijke uren, bloeit ze heel langzaam op. Er ontstaat een sterke band tussen haar en de extravagante, maar ook erg attente en zorgzame Tully (Mackenzie Davis).

Een Echte Vermeer


Een Echte Vermeer

Deze film is geïnspireerd door het leven van schilder Han van Meegeren, die in de vroege jaren ’20 van de vorige eeuw schilderde in de stijl van meesters als Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Maar als hij verliefd wordt op de vrouw van een gerespecteerd kunstcriticus, maakt deze hem publiekelijk te schande. Om de kunstwereld een hak te zetten besluit hij een perfecte Vermeer na te schilderen. Maar daar blijft het niet bij…

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand