1 mei 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films uit het Pluspakket

Iedere maand worden er nieuwe films toegevoegd aan het Pluspakket. Dit zijn onze favorieten voor de maand mei.

Boss Baby

Pluspakket specials

De kids hoeven zich niet te vervelen met de specials in het Pluspakket! Speciaal voor de kleintjes (en toch ook een beetje voor de volwassenen) hebben we een aantal films uitgelicht die garant staan voor uren kijkplezier.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de animatiefilm ‘The Boss Baby’, over een pratende baby in driedelig pak die de strijd aangaat tegen de grootste concurrent van de baby: de puppy! Of kijk naar ‘Astro Boy’, een film over een robotjongen met superkrachten, die de wereld moet zien te redden als deze wordt aangevallen door ruimtewezens. Ook kun je ‘Dummie de Mummie’ zien, waarin Dummie en zijn vriendje Goos stoere avonturen beleven.

Tag

Tag

Tikkertje; we hebben het allemaal wel eens gespeeld vroeger. Juist, vroeger. Maar in de comedy ‘Tag’ wordt het waargebeurde verhaal verteld van een groep vrienden die, als volwassen kerels, nog steeds één keer per jaar afspreken om het kinderspelletje te spelen. Voor deze mannen is het alleen niet slechts een spelletje… Ze gaan behoorlijk ver om de tikker maar niet te hoeven zijn!

Lethal Weapon

Lethal Weapon 1 – 4

Er zijn deze maand ook een aantal ‘gouwe ouwe’ toegevoegd aan het Pluspakket! Zo kun je kijken naar alle vier ‘Lethal Weapon’ films, waarvan de eerste alweer uit 1987 stamt. Mel Gibson en Danny Glover spelen twee agenten die elkaar niet kunnen uitstaan, maar toch moeten leren samen te werken om misdaden op te lossen.

Full Metal Jacket

Full Metal Jacket

Met Stanley Kubrick’s oorlogsdrama ‘Full Metal Jacket’ krijg je eigenlijk twee films in één. In het eerste deel zien we hoe een groep Amerikaanse jongeren wordt opgeleid tot marinier en de zware tol die dat kan eisen. Deel twee laat zien hoe één van deze mariniers, Joker, de Vietnam oorlog verslaat als reporter.

American History X

American History X

De film komt al uit 1998, maar het verhaal van ‘American History X’ is nog steeds actueel. Edward Norton speelt Derek, een skinhead die een hekel heeft aan iedereen die anders is dan hij. Dit gaat van kwaad tot erger, totdat hij in de gevangenis belandt. Maar, eenmaal vrij, is Derek veranderd. Hij moet zich los zien te maken van zijn verleden en zorgen dat zijn broertje niet dezelfde fouten maakt als hij…

Swordfish

Swordfish

John Travolta als bad guy, Hugh Jackman als superhacker en een topless Halle Berry… Dat zijn de ingrediënten voor de actiefilm ‘Swordfish’ uit 2001. De veroordeelde hacker Stanley Jobson (Jackman) komt via de aantrekkelijke Ginger (Berry) in aanraking met meesterbrein Gabriel Shear (Travolta), die Jobson dwingt om een enorm bedrag aan geheime overheidsfondsen naar Shear’s rekening te sluizen.

Romeo must die

Romeo Must Die

Iedereen kent het verhaal van Shakespeare’s Romeo & Julia. ‘Romeo Must Die’ is hierop gebaseerd, maar dan nét even iets anders. Jet Li speelt Han Sing, een Chinese ex-agent die naar Amerika reist om de moord op zijn broer te onderzoeken. Daar ontmoet hij Trish (Aaliyah), de dochter van de maffiabaas die iets met de moord te maken heeft. Er bloeit iets op tussen de twee, maar daar is niet iedereen even blij mee….

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Nog geen Pluspakket? Kijk nu 1 maand gratis

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Het Pluspakket voeg je gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Je kijkt nu de eerste maand gratis. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Heb je mobiel en Interactieve TV van KPN? Dan ontvang je het Pluspakket gratis met KPN Compleet.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Zender van de maand: Eurosport 2