1 november 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De beste films en series uit het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Films

The Wolf of Wallstreet

The Wolf of Wall Street

Het woord ‘fuck’ (en variaties hierop) komt maar liefst 569 keer voor in deze drie uur durende film. Deze vijfde samenwerking tussen top duo Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio werd genomineerd voor vijf Oscars. The Wolf of Wall Street is gebaseerd op de autobiografie van beurshandelaar Jordan Belfort en gaat over zijn spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street. The Wolf of Wall Street en andere films als John Wick, Batman Begins en The Hangover maken onderdeel uit van de blockbusters special van november. Je vindt ze allemaal in het Pluspakket!

American Assassin

Er zijn maar liefst 18 boeken geschreven over het personage Mitch Rapp. American Assassin is de eerste speelfilm over het personage, gespeeld door Dylan O’Brien. Als zijn vriendin door een terroristische aanslag om het leven komt, zint Mitch op wraak. Hij wordt gerekruteerd door de CIA in hun strijd tegen terrorisme. James Bond meets Jason Bourne, als het ware. 

The Glass Castle

Dit drama vertelt het autobiografische verhaal van een disfunctioneel gezin door de ogen van de oudste dochter, Jeannette Walls (Brie Larson). Door middel van flashbacks zien we hoe vader en moeder, gespeeld door Woody Harrelson en Naomi Watts, een nomadenbestaan leiden met hun vier kinderen. Hun ongebruikelijke levensstijl is zowel een vloek als een redding om te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

The Grey

Een groep arbeiders vliegt na een klus in een afgelegen gebied in Alaska terug naar huis. Maar dan stort het vliegtuig neer, midden in het territorium van een groep wolven… Alles draait nu om maar één ding: overleven. Gelukkig is één van de mannen uit het vliegtuig niemand minder dan Liam Neeson. Onder zijn leiding moet het ze wel lukken niet ten prooi te vallen aan de hongerige dieren… Toch?

Series

Quantico

The Jail Atlanta: 60 Days In

In deze documentaireserie volgen we zeven vrijwilligers die 60 dagen undercover gaan in de Fulton County gevangenis in Atlanta, zonder dat de gevangenen, bewakers en de mensen hogerop hiervan weten.  Het doel? Ervaren hoe het er nu écht aan toe gaat in een Amerikaanse gevangenis. 

Quantico (seizoen 1 t/m 3)

In het eerste seizoen van Quantico – de basis van de FBI in Virginia - volgen we een groep jonge FBI-rekruten. Ze hebben allemaal zo hun geheimen, maar één rekruut blijkt verantwoordelijk te zijn voor de grootste terroristische aanslag na 9/11… Uiteraard is niets wat het lijkt. Net als je denkt door te hebben hoe het zit, blijkt het toch weer even anders te liggen. 

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Netflix hacks om oneindig mee te bingewatchen