7 september 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Films voor dit weekend: deze toppers staan voor je klaar

Er staan weer topfilms klaar om dit weekend te bekijken via On Demand van je Interactieve TV. Wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en druk op Menu. Ga naar On Demand > Films en zoek je favo film uit. Hulp nodig bij het zoeken van de juiste film? Wij hebben een aantal films uitgelicht.


The Darkest Hour

Al binnen enkele dagen na Winston Churchill zijn aanstelling als premier van Groot-Brittannië staat hij voor één van de moeilijkste opdrachten van zijn carrière. Sluit hij een vredesverdrag af met Nazi-Duitsland of vecht hij voor de idealen van zijn land.

Molly’s game

Het lukt skiester Molly Bloom net niet om zich te kwalificeren voor de Olympische spelen. Ze besluit af te reizen naar Los Angeles om te gaan werken als cocktailserveerster. Hier ontmoet ze Dean, die haar betrekt bij zijn ondergrondse pokertoernooien. Al snel leeft ze een luxe bestaan, maar als de FBI besluit om de toernooien te onderzoeken verandert alles. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Jumanji

Wanneer vier tieners moeten nablijven komen ze het videospel Jumanji tegen. Ze besluiten het spel te spelen en nadat zij hun avatars hebben gekozen worden ze het magische spel ingezogen en veranderen ze in hun avatars. Om weer terug te kunnen keren in de echte wereld moeten ze het spel uitspelen. Dit blijkt gevaarlijker dan ze vooraf hadden verwacht.

Weg van jou

Evi is helemaal klaar voor haar promotie in Rio de Janeiro. Helaas heeft haar baas hele andere plannen voor haar. Namelijk een groot project in Terneuzen. De Rotterdamse Evi verlaat haar comfortabele stadse leventje, vriend en twee beste vriendinnen en vertrekt naar Terneuzen. Veel vallen en opstaan en ze krijgt veel weerstand van de lokale bevolking. Maar dan ontmoet ze de stoere schipper Stijn. Zou Evi kiezen voor Zeeland of keert ze terug naar Rotterdam?

Huisdiergeheimen

Altijd al afgevraagd wat huisdieren doen als het baasje van huis is? Als de baasjes weg zijn maken Max de Terriër, kat Chloë, dwergkeeshondje Gidget, mopshond Mel en nog veel andere huisdieren allemaal avonturen mee. De grootste begint wanneer Max en zijn nieuwe huisgenoot verdwalen in de jungle van New York.

Wil je nog meer films zien?

Kies dan voor één van onze Internet en TV pakketten en krijg met Interactieve TV van KPN toegang tot een groot On Demand film aanbod.

Veel kijkplezier!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

5 romantische films om samen met je lief te kijken

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket