25 juli 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Alleen dit weekend: 5 topfilms voor €2,50 per stuk!

Aankomend weekend kun je weer 5 topfilms voor een zacht prijsje bekijken via On Demand van KPN. Wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en druk op Menu. Ga naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favo film uit. Weet je nog niet welke je moet kiezen? Lees dan verder!

In de film Logan Lucky spelen onder andere Daniel Craig (James Bond), Channing Tatum (Magic Mike) en Adam Driver (Star Wars).


Logan Lucky

In deze film staan de gebroeders Logan, Jimmy en Clyde centraal. Hun familie is vervloekt en zij willen de vervloeking breken. Op de Charlotte Motor Speedway vindt het grootste evenement van het jaar plaats: een NASCAR-race. Tijdens dit evenement wordt er vooral met cash geld betaald en de broers willen dit graag in eigen zak steken. Om deze overval te laten slagen, roepen zij de hulp in van een zeer bekwame overvaller. Lukt het de broers om het tij te keren? Met in de hoofdrollen: Channing Tatum (Step Up), Adam Driver (Star Wars) en Daniel Craig (James Bond).

Dummie de Mummie en de tombe van Achetoet

In het derde deel van de Dummie de Mummie-reeks heeft Dummie heimwee naar zijn geboorteland, Egypte. Hij wil hier het graf van zijn vader zoeken. Klaas heeft daar geen zin in. Helemaal naar Egypte is natuurlijk best eng en ook duur. Daarnaast heeft Dummie helemaal geen paspoort. Toch gaan ze op reis en beleven ze de gekste avonturen.

Jigsaw

Heb je meer zin om te griezelen? Dan is de horrorfilm Jigsaw dit weekend jouw must-see! In de stad worden overal lijken gevonden met het kenmerk van John Kramer. Hij staat bekend als Jigsaw en verzon allerlei raadsels met gruwelijke aflopen. John Kramer is echter al 10 jaar dood, dus hoe kan dit? Deze film staat bekend als dé horrorfilm van het afgelopen jaar!

Bella Donna’s

Nadat hun beste vriendin Bella overlijdt, gaan de 3 vriendinnen Amy, Jasmijn en Sasha Bella's bucketlist voltooien. Er staan to do’s op die al eng van zichzelf zijn, zoals parachute springen, Brazilian waxen en illegaal straatracen. Opdracht nummer 3 is het echter het engst en het lastigst: het vinden van een ware liefde. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kiki van Deursen, Carolien Spoor en Eva Laurenssen.

American Assassin

Nadat terroristen zijn vriendin hebben vermoord, is Mitch Rapp bezig met het bestrijden van terrorisme. Hij krijgt hierbij de hulp en training van Stan Hurley, een oud-NAVY-S.E.A.L. Samen gaan zij op onderzoek uit omdat er steeds meer aanvallen plaats vinden. Met een Turks agent ontrafelen ze een mysterie dat een potentiële wereldoorlog kan voorkomen.

Zo kijk je de films

De films zijn heel eenvoudig te huren met jouw afstandsbediening. De films vind je onder Menu > On Demand > Films > Filmweekend.

Veel kijkplezier!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

5 romantische films om samen met je lief te kijken

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket