4 mei 2018

Kijk nu 5 gratis films voor Moederdag

04/05/2018 - Het is weer zover, 13 mei is het Moederdag. En wij bieden graag iets leuks voor iedereen. Daarom hebben wij 5 films voor je uitgekozen, die je gezamelijk kunt bekijken. De films zijn tot en met 31 mei helemaal gratis te bekijken via je Interactieve TV.

Monsieur Chocolat

Monsieur Chocolat

De Franse clown Chocolat is de eerste zwarte circusartiest die uitgroeit tot een beroemdheid in de tijd van de belle époque in Parijs. Samen met zijn partner, de clown Footit, beleeft hij weergaloze successen. Maar kan hij omgaan met de valkuilen van de roem, de vele vrouwen en het geld dat binnen stroomt?

PS: I Love You

Al zijn zij het niet altijd met elkaar eens, Gerry en Holly lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Wanneer Gerry komt te overlijden is Holly ontroostbaar. Totdat ze een brief in haar post vindt met Gerry's handschrift. In de brief zegt Gerry dat dit de eerste van in totaal twaalf brieven is, die zij een jaar lang elke maand zal krijgen. Hij geeft in de brieven instructies die Holly moet opvolgen. Dit is het begin van een jaar vol avonturen, karaokeavonden met vrienden en een reis naar Ierland. Dit allemaal zorgvuldig voorbereid door haar overleden man. Laat die zakdoekjes maar komen...

PS: I Love You


Haar naam was Sarah

De tienjarige Joodse Sarah wordt samen met haar ouders uit hun Parijse woning opgepakt en gedeporteerd. Niemand weet echter dat Sarah haar kleine broertje vlak voor de inval heeft opgesloten in een kast.
Zestig jaar later krijgt een Amerikaanse journaliste de opdracht om een artikel te schrijven over deze gebeurtenis. Stukje bij beetje komt zij achter een goed verborgen geheim van haar schoonfamilie. Zal zij achter de waarheid komen?

Haar naam was Sarah


Knielen op een bed violen

Jeugdliefdes Hans en Margje Sievez leiden een gelukkig leven op hun kwekerij. Beiden werken hard om het bedrijf staande te houden, maar hun liefde voor elkaar houdt ze sterk. Totdat Hans een dominee tegenkomt die hem over God vertelt. Hij raakt in de ban van een zeer strenge vorm van het gereformeerd christendom. Margje kan weinig doen dan toekijken hoe haar man steeds vromer wordt.

Knielen op een bed violen


Jackie

De 33-jarige tweelingzussen Sofie en Daan zijn opgevoed door twee vaders. De ambitieuze Sofie leeft voor haar werk, terwijl de getrouwde Daan druk bezig is met zwanger worden. Wanneer er totaal onverwacht een telefoontje van hun onbekende biologische moeder uit Amerika komt, storten ze zich in een compleet nieuw avontuur. Als dat maar goed gaat...

Jackie


Zo kijk je de gratis films:

  1. Zet je Interactieve TV aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies On Demand en klik op [OK]
  3. Kies Voor jou en klik op [OK].
  4. Klik op Moederdag en klik op [OK].
  5. Kies uit het overzicht de film die je wilt kijken en klik op [OK]


De films zijn 11 tot en met 31 mei te zien. Veel kijkplezier!

Meer over On Demand kijken

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Kijk deze Oscarfilms in het Pluspakket

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket