21 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Stingray Karaoke maakt van kerst een feestje!

Wat is er fijner dan zingend de feestdagen te vieren? Nu is dat extra leuk, want met de Stingray ‘Holiday Party’ karaoke app kun je meezingen met de leukste kerstliedjes. En dat ook nog eens helemaal gratis tot en met 31 december!

Maak er een waar feest van!

Treed op voor je vrienden óf doe een duet. Met liedjes als ‘Let it Go’ uit Frozen of Mariah Carey’s ‘All I Want for Christmas Is You’ zit er altijd iets voor je tussen. Zoek naar nummers op titel, artiest of songtekst. Elk nummer wordt gepresenteerd met songteksten van hoge kwaliteit, die worden afgebeeld op een video-achtergrond. Ben je nog een beetje onzeker over je zangkunsten? Geen paniek: je kunt ervoor kiezen om een lead vocal te laten meezingen. Kies uit ruim 13.000 liedjes en zing de longen uit je lijf, met de Stingray Karaoke App! Stingray Karaoke is de enige op het karaoke gebied met een Disney licentie, zo zingen ook de kleinste in de familie mee.

Stingray Karaoke

Waar vind ik de app?

De app is te vinden op je televisie. Kies de Menu-knop op je afstandbediening. Ga naar Apps op TV en kies Stingray Karaoke. Klaar? Zingen maar!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Cabaret kijk je in het Pluspakket

Films, series & TV

Kerstverlichting kan invloed hebben op je beeldkwaliteit

Films, series & TV

5 series op Amazon Prime Video die je dit jaar nog moet kijken