De Klassieker beleef je bij KPN

Zondag is het zover, de 199e editie van dé wedstrijd in de Eredivisie: de Klassieker. Dit gegarandeerd beladen duel tussen Ajax en Feyenoord beleef je met KPN. Je kijkt de wedstrijd op zondag 20 maart om 14:30 uur op kanaal 14.

Feyenoord

Feyenoord zal zelden zo gebrand zijn op een overwinning in het stadion van de aartsvijand. De Rotterdammers hebben al sinds augustus 2005 niet meer weten te winnen in de Johan Cruijff ArenA. Daarbovenop gingen zij de afgelopen edities kansloos ten onder.

De ploeg van trainer Arne Slot moet winnen. Het is buigen of barsten voor de Kuipbewoners. Bij winst haakt Feyenoord weer aan in de titelrace, bij opnieuw een verliespartij verdwijnt de schaal uit zicht.

Ajax

Hoewel Ajax dit seizoen regelmatig uitgleed over een bananenschil, gebeurde dat voornamelijk tegen de kleinere tegenstanders. De formatie van Erik Ten Hag is de grote favoriet. De afgelopen vijf Klassiekers werden overtuigend gewonnen. In deze vijf duels wist de Amsterdamse doelpuntenmachine in totaal maar liefst dertien keer te scoren, zonder zelf een tegentreffer te incasseren.

Beleef de Klassieker

Je kijkt de Klassieker met ESPN via KPN op kanaal 14. Met ESPN Compleet kijk je live voetbal, waaronder het Eredivisie seizoen en nog veel meer sport, op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv..

Gerelateerde artikelen