Vier de liefde met XITE

Vier samen met XITE de liefde in deze Valentijnsmaand! Speciaal voor Valentijn heeft XITE namelijk maar liefst 10 muziekvideo-kanalen die passen bij jouw wensen.

Liefdesliedjes

Hou je van zoetsappige liedjes? Dan is het kanaal Classic Love Songs sowieso iets voor jou. Sexy liedjes vind je op het kanaal Sweet R&B, of kies voor Slow Jamz voor later op de avond, als het allemaal iets spannender wordt… Helemaal geen zin in romantisch gedoe omdat je misschien liefdesverdriet hebt of er gewoon niet van houdt? Dan zijn de kanalen Hopeless Romantics of Over It misschien meer iets voor jou. In welke stemming je ook bent, met de 10 kanalen van XITE zit er sowieso wel eentje bij die bij je past.

KPN Love Playlist

Nog meer inspiratie nodig voor de beste liefdesliedjes? Zoek dan op Spotify op ‘KPN Love Playlist’. Wij hebben namelijk de beste romantische nummers alvast voor je in een lijst gezet! Met deze playlist kun je ruim 3 uur lang zwijmelen met je (toekomstige) partner. Of alleen, natuurlijk. Beyoncé, John Legend, Ed Sheeran, Queen: al deze en nog veel meer artiesten vind je in deze lijst. Wij hebben de beste love songs alvast voor je uitgekozen. Dan kan jij je lekker bezighouden met andere zaken. Veel luisterplezier!

Gerelateerde artikelen