Verstappen, veldrijden en voetbal bij KPN

Ook in 2024 geniet je natuurlijk volop van sport bij KPN! We trappen het jaar af met Verstappen, veldrijden en voetbal: de Eredivisie begint deze maand namelijk weer!

Eredivisie: Milan van Dongen voorspelt

Op 12 januari trapt de Eredivisie weer af voor de 2e seizoenshelft. Op vrijdag ontmoeten RKC en Heracles elkaar en op zaterdag en zondag moeten ook de rest van de clubs aan de bak. Hoe staan de clubs ervoor en kunnen we nog spannende dingen verwachten? Speciaal voor PlusTV blikt ESPN-presentator Milan van Dongen terug op de afgelopen seizoenshelft én kijkt hij vooruit naar de aankomende seizoenshelft. Wat zijn voorspellingen zijn? Dat zie je in PlusTV, elke dag te zien op Beleef KPN (kanaal 41). Je ziet alles van de Eredivisie én nog veel meer sport, live met ESPN Compleet. Op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv.

Makkelijk en snel een losse live sportwedstrijd kijken zonder abonnement? Kijk dan wedstrijden live vanaf 6,- per wedstrijd. Zo mis je helemaal niets meer van je favoriete sport. Betalen gaat heel makkelijk via je factuur.

Formule 1: Max Verstappen blikt terug

Het Grand Prix-seizoen kwam eind november tot z’n einde in Abu Dhabi, waar Max Verstappen opnieuw de overwinning pakte. Een mooi seizoen om op terug te kijken voor de 3-voudig wereldkampioen! Dat doet hij dan ook, samen met Viaplay-presentator Koen Weijland. Samen nemen de 2 de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen door. Verstappen: Near Perfect zie je nu op Viaplay.

Veldrijden

En ook de veldrijders komen weer in actie! Op 13 en 14 januari mogen meer dan 500 wielrenners hun kunsten vertonen op het NK in Hoogeveen. Op 13 januari komen de categorieën nieuwelingen, masters en amateurs in actie. 

Op zondag 14 januari is het hoofdprogramma en zien we de beloften, junioren en profs elite mannen en vrouwen. Volg alles van het NK Veldrijden live op Eurosport.

Gerelateerde artikelen