4 tips om je vader dit jaar echt te verrassen op Vaderdag

Tijdens vaderdag is het weer zover, tijd om je vader even in het zonnetje te zetten. De grote vraag blijft altijd wat je dit jaar weer voor hem moet kopen. Wordt het iets voor in de tuin, om te lezen of ga je iets leuks doen met je vader? In deze blog vind je een paar tips.

De traditionele Vaderdag verrassingen

Badschuim, nieuwe sokken of een boekenbon, soms weet je echt niet meer wat je aan je vader moet geven. Als je kijkt naar de top tien van cadeautjes die het meest worden gegeven op Vaderdag, staan gereedschap of een boek praktisch bovenaan. Ook een lekker luchtje, een fles van zijn favoriete alcoholische versnaperingen of andere eetbare lekkernijen staan hoog genoteerd. Kom je er echt niet uit, dan vind je hieronder drie andere alternatieven. 

Origineel cadeautje voor een geslaagde Vaderdag

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om producten persoonlijk te maken. Heb je een leuke foto van jou en je vader? Laat deze dan bijvoorbeeld drukken op een telefoonhoesje of een mok (die kan hij elke dag gebruiken). Heb je meerdere leuke foto’s, dan is een memory spel ook een leuke verrassing, zeker als de kleinkinderen op bezoek komen! 

Lekker lunchen met je vader

Hoewel je deze optie misschien eerder voor je moeder zou bedenken, die zijn meestal dol op een high tea of gezellige lunch, is dit ook een perfecte verrassing voor de meeste vaders. De liefde van de man gaat immers door de maag. Als het zondag regent, regel je gewoon een lekker lunch in het ouderlijk huis of bij een leuke eetgelegenheid. Als de zon schijnt, is een goed gevulde picknick mand wellicht een goed alternatief. 

Even bellen met papa

Sommige vaders zijn al blij met het kleinste gebaar. Een leuke selfie op Whatsapp met de tekst “fijne Vaderdag, paps”, tovert vast en zeker een glimlach op zijn gezicht. Maar je kan natuurlijk ook even bellen om gezellig bij te kletsen. Speciaal voor Prepaid klanten van KPN maken wij deze laatste optie dit jaar nog leuker. Op Vaderdag mag je namelijk de hele dag gratis bellen. Dus zet alvast in je agenda: “Op vaderdag, papa bellen!”.

Gerelateerde artikelen