Beleef het Untold Festival op Beleef KPN

Van 4 tot 7 augustus vindt in Roemenië een van de grootste dj-festivals van de wereld plaats. Het Untold Festival trekt al jaren de beste dj’s van de wereld aan. Samen met bijna 400.000 bezoekers. Dit enorme spektakel zie je op Beleef KPN.

In en rond de Cluj Arena is het begin augustus vier dagen feest. Het dak gaat eraf dankzij een geweldige line-up. Met een Nederlands tintje want op het hoofdpodium zijn onder meer Hardwell en Oliver Heldens te zien. Andere wereldtoppers die platen gaan draaien zijn David Guetta, Steve Aoki, Kygo en vele andere grote namen. Alle muziekstijlen komen voorbij. Na twee verloren jaren belooft het een geweldige editie te worden.

Beleef KPN

Om alvast in de stemming te komen is juli ‘Untold maand’ op Beleef KPN. Iedere vrijdagavond zie je de beste optredens van eerdere edities. Zo ga jij feestend het weekend in. Maar dat is nog niet alles. Want op 6 augustus zenden we het festival in de avond live uit. Je vindt Beleef KPN op kanaal 41.

Win kaarten voor het festival

We hebben nog meer leuk nieuws. Je kan kaarten winnen voor het Untold Festival. In ons blog lees je hoe je hiernaartoe kan.

Gerelateerde artikelen