Beleef het Untold Festival op Beleef KPN en win speciale tickets!

Van 4 tot 7 augustus vindt in Roemenië een van de grootste dj-festivals van de wereld plaats. Het Untold Festival trekt al jaren de beste dj’s van de wereld aan, samen met bijna 400.000 bezoekers. Dit enorme spektakel zie je op Beleef KPN.

Dit kadootje was uit te pakken tot 14 juli 2022.

In en rond de Cluj Arena is het begin augustus 4 dagen feest. Het dak gaat eraf dankzij een geweldige line-up. Met een Nederlands tintje, want op het hoofdpodium zijn onder meer Hardwell en Oliver Heldens te zien. Andere wereldtoppers die platen gaan draaien zijn David Guetta, Steve Aoki, Kygo en vele andere grote namen. Alle muziekstijlen komen voorbij. Na 2 verloren jaren belooft het een geweldige editie te worden. En jij kan daarbij zijn.

Win speciale tickets

Wij geven maar liefst 5 keer 2 tickets weg. En die wil je natuurlijk! Met deze tickets heb je toegang tot alle 4 de festivaldagen. Zo mis je niks van dit waanzinnige festival. Met deze tickets heb je ook exclusieve toegang tot de Photo Pit.

Wat moet je hiervoor doen?

Bedenk een creatieve oplossing voor een bekend festivalprobleem: het kwijtraken van je vriend(in). Hoe zorg jij ervoor dat je jouw festival-buddy altijd weer terugvindt in het publiek? Meld je aan en stuur jouw oplossing in. De leukste inzendingen worden beloond met 2 tickets voor Untold 2022!

1. Maak een account op seaters.com/kpn

2. Registreer je met de toegangscode: KPNPAKTUIT

3. Volg de uitleg in de bevestigingsmail

4. Nadat we je e-mail hebben bevestigd, ga je naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Je ziet de evenementen en winacties die we op dat moment aanbieden

6. Maak je keuze en meld je aan door te klikken op ‘Vraag nu aan’

Let op: alleen winnaars krijgen bericht op 15 juli 2022.

Kom in de stemming via Beleef KPN

Heb je KPN TV? Kom dan alvast in de stemming want juli is ‘Untold maand’ op Beleef KPN (kanaal 41). Iedere vrijdagavond zie je de beste optredens van eerdere edities. Zo ga jij feestend het weekend in.

Swing mee in je woonkamer

En dat is nog niet alles. Want op 6 augustus zenden we ’s avonds op kanaal 41 het festival live uit.

Gerelateerde artikelen