Kijk The Curse of Oak Island via History

Op History kijk je naar de serie The Curse of Oak Island. Hierin volg je Rick en Marty in hun zoektocht naar een 224 jaar oud schatmysterie. History kijk je op kanaal 32 via KPN TV.

The Curse of Oak Island

Rick, Marty en het team van Oak Island zijn terug voor een nieuw seizoen. Met meer vastberadenheid, middelen en technologie dan ooit, zoeken zij naar de oplossing van het 224 jaar oude schatmysterie. Nadat aan het eind van het vorige seizoen seismische tests een mogelijk gezonken schip in het driehoekige moeras lieten zien, gebruikt het team nu sonische kernboren, strategische duiken en een historische grote opgraving om erachter te komen wat er begraven ligt.

Rick, Marty en Craig Tester hebben onbeperkte toegang tot de gebieden van het eiland en zij hopen dat die plekken antwoorden zullen opleveren. In het gebied van de Money Pit zelf gebruiken zij een radar om diep in de grond de vloedtunnel te vinden. Zij graven schachten van eerdere onderzoekers uit de vroege 19e eeuw uit, om via driehoeksmeting de locatie van de oorspronkelijke Money Pit vast te stellen. Dit leidt tot de meest uitgebreide opgravingen die het team ooit heeft gedaan in een poging om voor eens en voor altijd de legendarische ‘Chappell Vault’ te vinden. Het mysterie van Oak Island heeft nu de grootste kans om eindelijk te worden opgelost.

Hoe kijk je deze serie?

The Curse of Oak Island kijk je via de zender History, deze vind je op kanaal 32 als je via KPN TV kijkt.

Gerelateerde artikelen