Tóch heerlijk de zomer door met Digitenne

Heb je deze zomer een staycation geboekt of blijf je noodgedwongen thuis? Of je nu de caravan neerzet op een familiecamping, een vakantiehuisje afhuurt of juist de achtertuin tot jouw persoonlijke camping omtovert, met Digitenne beleef je alsnog heerlijke zomermaanden binnen Nederland. Met de superhandige tv-ontvanger van Digitenne kijk je namelijk overal in Nederland jouw favoriete programma’s! Zet je tv neer waar je maar wilt en ontvang direct live televisie in Full HD. Lees verder voor alle voordelen en inspiratie!

TV in de caravan of camper

Parkeer jij deze zomer de caravan of camper op een camping? Of trek je liever rond door heel Nederland? In beide gevallen is Digitenne ideaal! Op de camping staan met Digitenne betekent namelijk dat je jouw favoriete tv-programma’s niet hoeft te missen. Met de draadloze digitale tv-ontvanger kijk je overal in Nederland live televisie. Geniet deze zomer van het mooiste van Nederland én van de televisie!

TV-kijken in de caravan of camper is zo geregeld. Je hebt alleen een stopcontact, digitale (HD) televisie en de Digitenne tv-ontvanger nodig! Met deze ingrediënten kun je televisie kijken door heel Nederland.

TV-kijken in een vakantiehuisje

Heb je een eigen vakantiehuisje in Nederland of huur je er eentje? Dan wil je natuurlijk nog steeds live tv kunnen ontvangen. Neem gewoon je Digitenne-ontvanger mee en kijk binnen no-time de beste films en programma’s op tv. Lekker ‘s avonds neerploffen op de bank en genieten. Zo zul je je ook bij slecht weer nooit vervelen!

Buiten tv-kijken

Natuurlijk kun je ook heerlijk vakantie vieren in je eigen tuin: onbezorgd genieten van het weer met het comfort van je eigen huis. Heb je een comfortabele loungehoek gemaakt in je achtertuin of op het balkon? Maak die helemaal compleet met draadloze televisie van Digitenne! Pak maar vast je luie stoel en een drankje erbij en bekijk je favoriete tv-programma’s waar je maar wilt. Zo geniet je optimaal van de zwoele zomeravonden. Tip: creëer met onze draadloze Full HD tv-ontvanger een buitenbioscoop en kijk de leukste films en series deze zomer in de open lucht!

Geniet van televisie zonder kabel of schotel

Op vakantie heb je natuurlijk geen beschikking over een kabelaansluiting of schotelantenne voor live televisie. Geen zorgen, met Digitenne heb je helemaal geen kabel of schotel nodig! Dat is niet alleen handig op vakantie, maar bijvoorbeeld ook voor de televisie op je slaapkamer. Heb je een slechte internetverbinding op de camping of in het vakantiehuisje? Geen zorgen, want Digitenne werkt zonder internet! Je hoeft je dus geen zorgen te maken of de wifi sterk genoeg is.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Lees hier alles over draadloos tv-kijken met Digitenne. Voor slechts €18,- per maand* kijk je live televisie waar je maar wilt. Heb je ook interactieve TV van KPN, dan kun je voor 5 euro per maand een Digitenne ontvanger bestellen via MijnKPN.

Gerelateerde artikelen