KPN is er ook voor de kids

KPN TV is er voor het hele gezin, dus ook voor kinderen. Zo kunnen de kleintjes genieten van de leukste kinderzenders en is er een speciale, veilige KPN Kids omgeving waar kinderen onbeperkt en veilig video kunnen ontdekken. Ontdek ons aanbod voor kinderen!

Nick Jr.

Nick Jr. is er voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De kleintjes worden meegenomen op leerzame avonturen en kunnen kijken naar educatieve en vermakelijke programma’s en series. Zoals bijvoorbeeld ‘PAW Patrol’, over zes heldhaftige pups die de bewoners van Adventure Bay beschermen (elke werkdag te zien om 07:15 uur). Ook kunnen ze genieten van de avonturen van ‘Nella de Ridderprinses’ (elke werkdag om 16:25 uur) en in ‘Top Wing’ proberen vier jonge vogels hun vleugels te verdienen door hun omgeving te helpen (elke werkdag om 07:40 uur). Nick Jr. is te vinden op kanaal 53.

Nicktoons

Wie kan er nu zonder cartoons? Speciaal voor de jonge animatieliefhebbers is er Nicktoons: een zender met de beste series vol actie, humor, animatie en live action. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Overdag in het Nederlands, ’s avonds na 21:00 uur in het Engels. ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’, ‘Supah Ninjas’ en ‘CatDog’ zijn slechts een aantal titels die op deze zender voorbij komen. Je vindt Nicktoons op kanaal 52.

Nick Music

Voor de kleine muziekliefhebbers onder ons is er Nick Music: een kindvriendelijke reclamevrije zender waarop de leukste muziekclips van het moment worden uitgezonden. De hele dag door kunnen de kleintjes genieten van muziekvideo’s van de coolste Nederlandstalige én internationale artiesten. En uiteraard mag er meegedanst en -gezongen worden! Nick Music is te zien op kanaal 54.

KPN Kids omgeving

De Kids omgeving van KPN is een extra veilige ruimte waar kinderen, via een tablet, video kunnen ontdekken. Je vindt hier meer dan 250 On Demand films en series die geschikt zijn voor alle leeftijden, gericht op kinderen van 0 tot 6 jaar. Heb je het Pluspakket? Dan vind je een nóg breder aanbod van films en series. De omgeving heeft een speciaal ruimte-thema en is hierdoor leuk en herkenbaar voor de jongste gebruikers. Je vindt de Kids omgeving in de iTV app op je tablet.

Gerelateerde artikelen