De top 5 zenders in het Pluspakket

In het Pluspakket zitten 28 zenders. Wij hebben onze 5 favoriete zenders op een rij gezet, dan weet je alvast wat je kunt verwachten.

RTL Crime

RTL Crime is een televisiezender van RTL Nederland en staat geheel in het teken van misdaad en detectives. Of je nu gek bent op de serie Criminal minds, of geniet van Killer In Plain Sight of dat je meespeurt met Crime scene investigation: RTL Crime zendt het uit. RTL Crime is te vinden op kanaal 74.

Eurosport 2

Live-verslagen, samenvattingen en hoogtepunten van internationale sportwedstrijden. Je hoeft niets meer te missen! Zo zendt Eurosport 2 wedstrijden uit van het Franse voetbal en staat dit kanaal, net als Eurosport 1, in het teken van sport. Eurosport 2 is te vinden op kanaal 36.

Slam! TV

Met Slam! TV krijg je elke dag de beste clips te zien en kan je uren lang genieten van jouw favoriete dj's. Begin het weekend goed met de MixMarathon die je live kunt meekijken. Slam! TV is te vinden op kanaal 111.

Nick Jr.

Op Nick Jr. kunnen kinderen op pad in de wondere wereld van Dora en ontdekken ze samen van alles! Ook komen de stoere helden van Paw Patrol voorbij. Voor ieder wat wils! Nick Jr. is te vinden op kanaal 53.

BabyTV

BabyTV is ‘s werelds eerste 24-uurs kanaal voor baby’s, peuters en hun ouders, zonder reclame. Met unieke en originele programma’s biedt BabyTV een televisiezender die hen spelenderwijs allerlei dingen leert. BabyTV is te vinden op kanaal 57.

Bekijk de zenders via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Bekijk hier het zenderoverzicht.

Voor slechts €6,99 per maand bij KPN Husel voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Gerelateerde artikelen