NPO Radio 2: T0P 2000

In december is het weer tijd voor een van de grootste radio- en muziekevenementen van Nederland!

De lijst der lijsten

Vanaf eerste Kerstdag om 00.00 kan je namelijk weer luisteren naar de Top 2000 op NPO Radio 2. En dat doe je niet alleen, maar met zo’n 10 miljoen anderen! Zoveel mensen kijken en luisteren er elk jaar namelijk naar de lijst der lijsten: de 2.000 populairste nummers van dat jaar.

Jij bepaalt

Welke liedjes dat zijn? Dat kan jij meebepalen, want vanaf 1 december kan ook jij weer stemmen op jouw favorieten! Ga jij voor echte klassiekers, of wil je juist wat nieuwere muziek in die Top 2000 krijgen? Verdient ‘Bohemian Rhapsody’ weer de eerste plek, of wordt het tijd voor een ander nummer? Breng je stem uit op jouw favoriete muziek en wie weet hoor je jouw lievelingsnummers voorbijkomen.

Luister en kijk

De Top 2000 wordt uitgezonden vanuit het Top 2000 café in Beeld & Geluid in Hilversum. De uitzendingen kan je 24 uur per dag beluisteren op NPO Radio 2, maar ook zien op de zender NPO 1 Extra! In december is dit de zender van de maand en dat betekent dat NPO 1 Extra de hele maand gratis is op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan kan je altijd naar NPO 1 Extra kijken, op kanaal 81.

Gerelateerde artikelen