Onze top 10 films

Het is kerstvakantie en hebt zin om de hele dag films te kijken. Met warme chocolademelk en een deken installeer je je op de bank. Maar dan: keuzestress! Welke film ga je kijken? Een actiefilm of toch een romantische comedy? Geen paniek, wij hebben de populairste On Demand films op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

1. Jurassic World – Fallen Kingdom

Owen en Claire keren terug op Isla Nublar, waar een vulkaan op uitbarsten staat. Dit vormt een groot gevaar voor de dinosaurussen op het eiland. Met Claires organisatie, de 'Dinosaur Protection Group', proberen ze de dinosaurussen te evacueren van het eiland, zodat de dino's niet uitsterven.

2. Ocean’s 8

De zus van Danny Ocean, Debbie Ocean (Sandra Bullock), besluit een diamantroof te plegen bij het Met Gala. Ze stelt een team samen met onder andere Lou (Cate Blanchett) en technisch genie Nine Ball (Rihanna). Met de roof wil ze een kwaadaardige juewelier erbij lappen.

3. Hachi

Wie laat een klein, schattig puppy nu alleen achter op een koud treinperron? Professor Parker kan het niet over zijn hart verkrijgen en neemt de Japanse Akita mee naar huis.De hond, Hachi gedoopt, wordt de beste vriend die Parker zich kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station.

4. Casper en Emma maken Theater

Casper en Emma willen geld inzamelen voor arme kinderen in India. Samen met hun onafscheidelijke knuffeldieren voeren ze een theatershow op.

5. Deadpool 2

Wanneer Wade Wilson zijn geliefde Vanessa verliest, geeft hij zichzelf hiervan de schuld en probeert hij zelfmoord te plegen. Dit mislukt en hij besluit zich aan te sluiten bij X-Men. Samen vechten ze tegen een moorddadige soldaat.

6. Hotel Artemis

Jean Thomas is verpleegkundige in een ondergronds ziekenhuis. Het ziekenhuis bevindt zich in Hotel Artemis. Jean ontdekt dat een van haar patiënten zich alleen maar heeft laten opnemen om iemand anders in het ziekenhuis te vermoorden.

7. Overboard

De rijke Mexicaanse Leonardo valt van een jacht en lijdt hierdoor aan geheugenverlies. Kate is als medewerker niet goed door Leonardo behandeld en ze besluit wraak te nemen. Kate maakt Leonardo wijs dat ze een getrouwd stel zijn.

8. Bankier van het Verzet

Walraven van Hall zet zijn financiële contacten in voor het verzet. Met zijn broer Gijs van Hall sluiten ze grote riskante leningen af om het verzet te financieren. Dit is alleen niet genoeg. Daarom plegen de broers Nederlands grootste bankfraude.

9. Green book

Wanneer pianist Don Shirley (Mahershala Ali) in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip (Viggo Mortensen), een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende 'blanke' staten aan de hand van een speciale reisgids die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn.

10. Only the Brave

Een film over het waargebeurde verhaal van de Hotshots van Granite Mountain. De brandweermannen worden in 2013 een natuurgebied ingestuurd om een grote brand te blussen, maar een deel van de bemanning komt helaas vast te zitten.

Gerelateerde artikelen