Happy tinkmas! Slimme cadeautjes voor de feestdagen!

De feestdagen staan voor de deur. Heb jij je verlanglijstje al klaar? Als je op zoek bent naar een slim en leuk cadeau voor in de zak of onder de boom, dan hebben we leuk nieuws. Want tink viert dit jaar uitgebreid ‘tinkmas’. Hieronder vind je alle slimme apparaten die nu extra voordelig te shoppen zijn. Zo begin jij het nieuwe jaar met een blij gevoel en een smart home!

1. In elke kamer de perfecte temperatuur

Wil je in elke kamer in huis een comfortabele temperatuur? Met de Bosch Smart Home Slimme Radiatorknop II bepaal je makkelijk de exacte temperatuur in huis. Installeer de radiatorknoppen op drie verschillende radiatoren en beheer de temperatuur door het gehele huis. Met de Bosch Smart Home-app krijg je nog veel meer functies om jouw verwarmingsroutines nog beter te maken. Zo stel je bijvoorbeeld in dat de verwarming aan gaat voordat je wakker wordt. Tijdens tinkmas koop je de Radiatorknop samen met de Bosch Smart Home Controller I. Daarmee bestuur je al je slimme Bosch apparaten op 1 plek. Geen Bosch in huis? Dan kan je ook kiezen voor de Tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3 + Radiatorknoppen 2-pack.

2. Swingend de feestdagen door

Lekker dansen en swingen tijdens de feestdagen? Dan zit je goed met de Sonos Era 300. Dit is de ideale speaker voor een heerlijk geluid dat je in alle hoeken van de kamer hoort.  Combineer 2 van deze speakers met de Sonos Arc of Beam (Gen. 2) voor een geweldige surround sound. Of geniet van het geluid van je favoriete films in je eigen thuisbioscoop. Maar ook als stereopaar of individuele speaker geniet je al van geluid van de hoogste kwaliteit. De 3D-sound is kamervullend en wordt van muur tot muur en van vloer tot plafond geprojecteerd. Bovendien is de speaker ontworpen met gerecyclede materialen en heeft energiebesparende functies.

3. Bedien je gordijnen vanuit je stoel

Kijk jij ook graag een goede films tijdens de feestdagen? Dim dan de lampen, doe de verwarming een graadje hoger en schuif de gordijnen dicht. Daarvoor hoef je niet eens van de bank af te komen. Je bedient de gordijnen tegenwoordig op afstand. Met het slimme duo-pack van SwitchBot Curtain U Rail 3, bedien je de gordijnen op afstand. Ideaal voor gordijnen die in het midden opengaan. De SwitchBot Curtain U Rail 3 is nog slimmer dan zijn voorganger, in snelheid, kracht, stilte en intelligentie. De slimme gordijnmotor van SwitchBot maakt het bedienen van je gordijnen moeiteloos. Met de handige SwitchBot-app op je smartphone heb je toegang tot allerlei automatiseringsmogelijkheden en slimme functies.

4. Laat je gasten niet in de kou staan

Een slimme deurbel is erg handig. Zo weet je precies wie er bij je voor de deur staat. Ook als je niet thuis bent. Zo voorkom je ongenode gasten tijdens de feestdagen. Maar ook zie je alle gasten al aankomen nog voordat ze aangebeld hebben. Handig toch? Met de Eufy Video Doorbell 2K (op batterijen) en de HomeBase 2 zit je helemaal goed. De deurbel heeft een uitstekende beeldkwaliteit en de camera onderscheidt zich van zijn concurrenten. De batterij maakt de installatie erg makkelijk en gaat tot 180 dagen mee.

5. Een beetje licht in de donkere dagen

Tijdens de wintermaanden is het al vroeg donker. Dan is het fijn als je het huis goed verlicht. Wil je er echt een feestje van maken? Stel dan je eigen lichteffecten samen met de Twinkly Strings. Met deze lampjes tover je het huis of je boom om tot een prachtige lichtshow. In de app kies je uit meer dan 16 miljoen kleuren. Je kan de Twinkly Strings bovendien met je stem via Google Assistant of Amazon Alexa bedienen. Leuk voor in de kerstboom, maar ook het hele jaar door. Je kan de lampjes zowel binnen als buiten gebruiken. Dankzij de USB Dongle kan je de lampjes ook animeren op de beat van de muziek.

Vergeet je ze niet te beschermen?

Slimme apparaten zijn verbonden met internet. Dat maakt ze slim. Maar betekent ook dat er altijd veiligheidsrisico’s zijn. Je kan bijvoorbeeld gehackt worden, net zoals dat met je laptop of telefoon kan gebeuren. Ontdek KPN Veilig Netwerk Thuis. Hiermee bescherm je alle apparaten die met de KPN internetverbinding bij je thuis verbonden zijn. Zowel slimme als niet-slimme apparaten.

Maak je huis nog slimmer

Ben je nieuwsgierig hoe je jouw huis ook slim kan maken? Hier lees je meer over smart home bij KPN en onze slimme shop met smart home producten van tink.

Gerelateerde artikelen