The Lord of the Rings: The Rings of Power

Het is eindelijk zover. We keren terug naar Midden-Aarde in de serie van het jaar. The Lord of the Rings: The Rings of Power, zie je nu op Prime.

In 2017 kocht Amazon de rechten van The Lord of the Rings. En sindsdien hebben fans het nergens anders meer over. Vooral toen bekend werd dat het de duurste serie ooit zou worden. Na het zien van de trailer kan jij als echte fan vast niet meer wachten.

Verhaal

Iedereen kent natuurlijk de boeken van J.R.R. Tolkien en de verfilmingen ervan. De Lord of the Rings trilogie en de Hobbit films waren een enorm succes. En deze serie speelt zich duizenden jaren daarvoor af. We worden meegenomen naar een tijd waarin iedereen vecht om de macht. Koningen gaan ten onder en helden staan op. Maar 1 groot kwaad ligt altijd op de loer. De grootste schurk die Tolkien ooit bedacht: Sauron.

Alle bekende verhalen en karakters komen samen in 1 groot avontuur. We zien oude gezichten en ontmoeten nieuwe dappere fantasiewezens. Die helden gaan de strijd aan met het kwaad in Midden-Aarde. We krijgen alle hoeken en gaten van Midden-Aarde te zien. Amazon heeft er bewust voor gekozen nog niet te veel te verklappen. Zo worden alle fans verrast in dit enorme avontuur. Ben jij er klaar voor?

The Lord of the Rings:

The Rings of Power is nu te zien op Prime. Je vindt de app in het tv-menu. Nog geen Prime Video via KPN?

Bekijk Prime Video

Gerelateerde artikelen