Stel je FIFA 21 Eredivisie dream team samen met alle topspelers

Op 5 oktober kwam FIFA 21 uit. Met de beste spelers van de Eredivisie of Champions League stel jij je dream team samen en speel je de sterren van de hemel. Zorg daarbij voor een razendsnelle internetverbinding en je wint zeker weten.

FIFA 21 is uit!

Elk jaar komt FIFA met een nieuwe uitgave van het voetbalspel. Dit is alweer nummer 21 en daarmee lanceert FIFA een nóg betere voetbalgame dan het al was. Zo kun je kiezen uit meer manieren om het spel te spelen en zijn er nog meer sterspelers beschikbaar in de game. Ook zien de spelers er nu nóg echter uit en voetballen ze met de meest vloeiende bewegingen ooit. Je speelt FIFA 21 gewoon zoals je het gewend bent, op de PlayStation 4 of 5, Xbox One of Series X, op je Windows pc of op de Nintendo Switch.

Inspiratie voor je FIFA 21 dream team: kijk de Eredivisie

Wil je FIFA 21 écht goed spelen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je een winnend dream team samenstelt. Maar waar haal je de inspiratie vandaan voor het neerzetten van een goed team? Door de Eredivisie te kijken natuurlijk! Heb je televisie van KPN? Dan kijk je gratis ESPN Compleet op kanaal 14. Hiermee zie je ieder weekend een wedstrijd uit o.a. de Eredivisie.

Kijk alle Eredivisie-wedstrijden met het ESPN Compleet Pakket

Wil je alle wedstrijden uit de Eredivisie kijken? Voeg dan het ESPN Compleet toe aan je abonnement. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot allerlei sporten. Zo mis je geen enkele wedstrijd uit de Eredivisie!

 • Ajax - Dussan Tadic
 • PSV - Donyell Malen
 • Feyenoord - Steven Berghuis
 • AZ – Calvin Stengs
 • Vitesse - Richedly Bazoer

Stel je dream team samen met de beste spelers uit de Eredivisie

De Eredivisie is in volle gang en de sterspelers hebben zich al een aantal wedstrijden mogen bewijzen. We zetten een aantal toppers uit verschillende teams op een rij, die zeker weten een mooi spel laten zien in FIFA 20.

FIFA 21 spelen met de meest krachtige internetverbinding

Met KPN speel je beter FIFA 21. Want naast voetbal kijken, kun je bij KPN ook een razendsnelle internetverbinding krijgen. Is er glasvezel beschikbaar op jouw adres? Dan ontvang jij het krachtige glasvezelnetwerk thuis. Hierdoor kijk je ongestoord voetbal én game je FIFA 21 zonder haperingen. In hoge constante kwaliteit. En het mooiste is, voor glasvezel betaal je geen extra kosten.

Rekruteer je jouw team buiten de grens? Check de Champions League!

Wil jij niet alleen de beste spelers van de Nederlandse velden, maar ook de beste spelers van heel Europa in jouw FIFA 21 team? Volg dan het Champions League speelschema zodat je weet wanneer de beste clubs van Europa spelen. Zo mis je geen belangrijke wedstrijden en houd je de voetballers goed in de gaten.

Heb je inspiratie nodig om topspelers uit de Champions League te kiezen? Misschien helpt dit lijstje hieronder je.

 • FC Barcelona – Lionel Messi
 • Manchester City – Kevin de Bruyne
 • Juventus - Matthijs de Ligt
 • Paris Saint-Germain - Kylian Mbappe
 • Liverpool - Mohamed Salah

  Gerelateerde artikelen