Kom naar het GG22 DreamHack Sports and Games Festival

Op 4 en 5 juni vindt in het MECC in Maastricht de GG22 plaats, het grootste sports gaming festival van Europa. Ook wij staan met een stand op de gigantische beursvloer.

GG22 is dé ontmoetingsplaats van gamers en sporters van over de hele wereld. Een dynamisch festival met een overvloed aan entertainment op elke vierkante meter. De editie in Maastricht wordt het grootste sports gaming festival van Europa. Op het festival gaan esporters in verschillende disciplines de strijd met elkaar aan. Bijvoorbeeld tijdens de KPN eDivisie Finals.

Kom bij ons langs!

De ontknoping van de eDivisie is een van de hoogtepunten van de GG22. Die beleef je bij een van de hotspots van de beurs: de KPN stand. En daar is nog veel meer te beleven. Je vindt er een indrukwekkende game truck, VR- en AR-games, talloze consoles en bestuurbare racewagens.

Een gezellige ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden kan genieten van al het entertainment en van het gratis en razendsnelle KPN netwerk. Alle events en games op onze stand kan je gratis bezoeken en je hoeft je nergens voor in te schrijven. Kom dus op tijd zodat je er het maximale uit kan halen.

Tickets

Met de GG22 belooft het een onvergetelijk Pinksterweekend te worden. Gelukkig zijn er nog meer soorten tickets. Vanaf 12,50 sta jij tussen alle internationale gamers op festival. Ga voor tickets en meer informatie naar ggdreamhacksports.com. En hou onze social media kanalen goed in de gaten.

Gerelateerde artikelen