Ook in februari veel sport bij KPN!

Ook in februari geniet je weer van verschillende sporten bij KPN.

Eredivisie

De Eredivisie is weer in volle gang en ook in februari staan er een aantal toppers op het programma! Op zaterdag 3 februari speelt Ajax om 20.00 uur thuis tegen koploper PSV. Opzondag 4 februari speelt AZ tegen Feyenoord om 14.30 uur. Beide ploegen strijden om de 2e plek, dus dat wordt spannend!

Het weekend erop kunnen we genieten van 2 derby’s. Op 11 februari om 12.15 uur trapt Go Ahead Eagles thuis af tegen PEC Zwolle in de IJsselderby en ’s avonds om 20.00 uur mag Feyenoord het opnemen tegen Sparta Rotterdam. En op zondag 25 februari staat er nog een kraker op het programma: dan strijd AZ tegen Ajax om 16.45. Beide ploegen willen minimaal als 4e eindigen, om tickets voor het Europese voetbal te bemachtigen.

Je ziet alles van de Eredivisie én nog veel meer sport, live met ESPN Compleet. Op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv.

Makkelijk en snel een losse live sportwedstrijd kijken zonder abonnement? Kijk dan wedstrijden live vanaf 6,- per wedstrijd. Zo mis je helemaal niets meer van je favoriete sport. Betalen gaat heel makkelijk via je factuur.

Formule 1 & autosport

Het Grand Prix-seizoen barst volgende maand weer los. Op 29 februari kan je bij Viaplay alvast kijken naar de 1e vrije trainingen in Bahrein. En om alvast in de stemming te komen kijk je bij Ziggo Sport naar Nederland Autosportland! Hierin gaat Rick Winkelman elke week op zoek naar de mooiste verhalen vanuit de autosport, met een Nederlands tintje.

Met Ziggo Sport Totaal geniet je van heel veel sporten. Live racing, Europees topvoetbal, tennis, atletiek, rugby en nog veel meer! Je zet Ziggo Sport Totaal makkelijk aan via MijnKPN of in je tv-menu.

Schaatsen

Ook wordt er in februari nog geschaatst! Deze maand zie je onder andere het WK Afstanden van 15 t/m 18 februari en een week later, op 24 en 25 februari, zie je het NK Allround & Sprint. Natuurlijk allemaal te volgen bij de NOS.

Gerelateerde artikelen