De tv-zender Spike wordt Paramount Network

Vanaf 24 mei ziet jouw tv-gids er anders uit. Spike heet voortaan Paramount Network. En niet alleen de naam verandert, ook kan je er straks een nieuw aanbod aan films en series kijken.

Want waar Spike zich al voornamelijk richtte op reality, entertainment en sport, wordt er met Paramount Network uitgebreid met de beste films en series uit Hollywood.

Paramount Global noemt de Nederlandse introductie van Paramount Network een antwoord op veranderende behoeften en voorkeuren van kijkers. Het beste van video on demand, maar dan op de tv-zender.

Meer Hollywood op tv

Paramount Network brengt de grootste Hollywood sterren bij jouw thuis! Een must voor de echte entertainment liefhebber. Als onderdeel van Paramount Global, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, krijg je met deze zender toegang tot de beste Hollywood award-winning films en series. Paramount Network vind je gewoon op kanaal 13 van KPN TV.

Paramount Network kijk je vanaf 24 mei op kanaal 13 bij KPN en op combinatiekanaal 12 bij Digitenne. Bij Digitenne is Paramount Network tot 1 juli te zien. Heb je Digitenne? Dan krijg je hier nog persoonlijk bericht over.

Gerelateerde artikelen