Kijk Spider-Man: No Way Home bij KPN

Vanaf 11 april is het Spider-Man terug in No Way Home. Grootser, meeslepender en persoonlijker dan ooit. No Way Home (en álle andere avonturen) is nu te zien bij Pathé Thuis in het Pluspakket.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. De pers, heel New York en zijn vijanden uit het verleden zitten hem op de hielen. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Dat Spider-Man: No Way Home er kwam is voor een groot deel te danken aan hoofdrolspeler Tom Holland. Hij gaf aan nog jaren de rol van Spidey te willen spelen, en daarom moest er een nieuwe film komen. En wat voor een. De film is een hommage aan de fans van de bekende superheld, en vooral een eerbetoon aan de filmserie zelf. En dat levert een van de bijzonderste films uit de serie op. Met heel veel bekende gezichten.

Alle avonturen op één plek

Fans die weer even in de wereld van bedenker Stan Lee willen duiken, worden bij KPN op hun wenken bediend. Want alle bioscoopfilms die voorafgingen aan Spider-man: No Way Home zijn te huur bij Pathé Thuis. Beginnend met Spider-Man uit 2002 met Tobey Maguire. Én de zes films die daarop volgden: Spider-Man 2, Spider-Man 3, The Amazing Spider-Man, The Amazing Spider-Man 2, Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home.

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in het menu van je tv. Ga naar Films en selecteer Films Huren. Om een film te kunnen bestellen heb je je pincode nodig. Deze is gelijk aan je KPN pincode. Ben je je pincode vergeten, kijk dan hoe je deze kunt opzoeken of wijzigen.

Gerelateerde artikelen