Specials van augustus 2020

Het is een term die je vast al vaker voorbij hebt horen de afgelopen tijd: staycation. We kunnen niet naar verre oorden op vakantie dit jaar, dus blijven veel mensen thuis. Met KPN haal jij alles uit jouw staycation! Dieren spotten hoef je namelijk helemaal niet in het wild te doen: dit kan gewoon veilig vanuit je eigen woonkamer. En natuurlijk zie je ook in augustus de beste films en televisieprogramma’s met KPN!

Tropische dieren in je huiskamer

Niet letterlijk, natuurlijk. Maar gewoon, veilig vanaf je beeldscherm! In augustus is Animal Planet namelijk zender van de maand en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Je hoeft dus helemaal niet ver te reizen om de mooiste dieren te kunnen spotten; dit kan gewoon lekker vanuit je luie stoel. Benieuwd wat die beesten ’s nachts allemaal uitspoken? Kijk dan naar de prachtige documentaireserie ‘Night On Earth’ op Netflix. Daarnaast kun je deze maand gratis kijken naar de films ‘We’re The Millers’, ‘Turist’ en ‘Les Petits Mouchoirs’. Wat deze met elkaar gemeen hebben? Ze laten zien dat op vakantie gaan heus niet altijd een pretje is… Meer over thuisblijven met KPN.

Van Charlie’s Angels tot trouwjurken

Ook zie je deze maand weer stoere, grappige, ontroerende en romantische films bij KPN. Zoals de film ‘Judy’ bijvoorbeeld: Renée Zellweger won vorig jaar de Oscar voor haar rol als de iconische actrice Judy Garland. Of wat dacht je van de remake van de stoere actiefilm ‘Charlie’s Angels’, met onder andere Kristen Stewart in de hoofdrol. Niet in de stemming voor een film? Kies dan voor heerlijke TLC-programma’s als ‘Say Yes to the Dress’ en ‘Dr. Pimple Popper’, die je kunt kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Lees meer over voor ieder wat wils bij KPN.

Gerelateerde artikelen