Ook Serious Request en de top 2000 zie je bij KPN

Het zijn 2 begrippen die ondertussen echt wel bij Nederland horen in de decembermaand: 3FM Serious Request en de Top 2000 van NPO Radio 2. Ook dit jaar zie en hoor je deze 2 grote evenementen bij KPN!

Het Glazen Huis

Ook dit jaar worden er van 18 – 24 december weer 3 dj’s van NPO 3FM opgesloten in het Glazen Huis, dat deze keer in Nijmegen staat. Barend, Sophie en Wijnand maken een week lang radio om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is dat de slopende ziekte ALS, waar 1500 mensen jaarlijks mee te maken krijgen in Nederland. Zoals gebruikelijk mogen de dj’s in deze week amper eten, maar nieuw dit jaar is dat ze ook geen telefoon bij zich mogen hebben! En dat is misschien nog wel een veel grotere uitdaging… Wat Barend daarvan vindt? Dat zie je in PlusTV, want daar is hij te gast om meer te vertellen over 3FM Serious Request! PlusTV zie je elke dag op Beleef KPN, op kanaal 41.

Serious Request luister je natuurlijk op NPO 3 FM. Wil je niks missen van wat er allemaal in het Glazen Huis gebeurt? Dan kan je ook 24 uur per dag live meekijken op NPO 1 Extra (kanaal 81) of via de NPO Start-app.

Top 2000

Op 24 december weten we hoeveel geld de dj’s hebben opgehaald voor Stichting ALS. Daarop aansluitend volgt het 2e grote evenement van december: de Top 2000 van NPO Radio 2! Tussen kerst en Oud & Nieuw worden de 2000 populairst bevonden nummers aller tijden achter elkaar gedraaid. Wil jij meebepalen wie er dit jaar in de lijst komen? Tussen 1 en 8 december kan jij stemmen op jouw favorieten!

De Top 2000 luister je natuurlijk op NPO Radio 2, maar als je het leuk vindt om te zien hoe het er allemaal aan toegaat in het Top 2000-café, kan je ook live meekijken! Via de app van NPO Radio 2, of op NPO 1 Extra, op kanaal 81.

Gerelateerde artikelen