September is een sportieve maand bij KPN!

Sportliefhebbers zitten in september goed bij KPN! Wielrennen, voetbal, Formule 1: we zetten de hoogtepunten op een rijtje.

Kijk Formula 1®, Premier League en PDC darts op Viaplay

De fans weten het uiteraard: ook deze maand geniet je weer van de Formula 1® bij Viaplay. Er worden deze maand maar liefst 3 Grands Prix gereden: die van Italië (1-3 september), Singapore (15-17 september) en Japan (22-24 september). Alle trainingen, kwalificaties en natuurlijk de races volg je live bij Viaplay.

En ook de Premier League is terug bij Viaplay! Half augustus is het nieuwe seizoen begonnen in de Engelse voetbalcompetitie. Zal Manchester City dit seizoen geschiedenis schrijven en voor de 4e keer op rij kampioen worden? Je ziet de wedstrijden, samenvattingen, voor- en nabeschouwingen bij Viaplay.

En uiteraard is in het weekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september Jack’s World Series Of Darts Finals te volgen op Viaplay en in AFAS Live, Amsterdam.

Live (inter)nationale topsport kijken met ESPN Compleet 

Met ESPN Compleet kijk je live naar de mooiste nationale en internationale topsport op 4 zenders. Je ziet bijvoorbeeld live alle wedstrijden uit de Eredivisie, maar er is ook aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie. En natuurlijk kijk je ook internationaal voetbal, waaronder de Europa League én de Conference League! Je bestelt ESPN Compleet voor maar 12,99 per maand. Wil je weten hoe? Kijk dan even hier.

Bekijk La Vuelta op Eurosport 

In september is La Vuelta, oftewel de Ronde van Spanje, nog volop bezig! De wielrenners zijn op 26 augustus van start gegaan in Barcelona. In totaal leggen ze maar liefst 3153 km af in 21 etappes door heel Spanje en eindigen ze op zondag 17 september in Madrid. Wil jij niks missen van deze spectaculaire wielerronde? Kijk dan naar Eurosport, waar je de etappes live kan volgen. Je vindt Eurosport op kanaal 35.  

W-Sport: dé zender voor vrouwensport 

En wist je dat er sinds kort ook een nieuwe zender te zien is in het basispakket? W-Sport, dé zender voor vrouwensport. Je vindt W-Sport op kanaal 37. Meer weten over de zender? Hier vind je meer informatie! 

Maak kans op tickets

Ga je liever voor de volledige ervaring en wil je bij de wedstrijden aanwezig zijn? Vraag dan tickets aan! Kijk op Seaters voor het actuele aanbod.

Gerelateerde artikelen