Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip 5 specificaties

Ontmoet de nieuwste aanwinst van de Samsung vouwtelefoons: de Samsung Galaxy Z Flip 5! Dankzij het grote, uitklapbare scherm is deze telefoon perfect voor films en series kijken, gamen en multitasken. Op deze pagina ontdek je alles over de specificaties en nieuwe functies van de Samsung Galaxy Z Flip 5.

Krijg tot €600 terug bij inruil van je oude telefoonSnapdragon 8 Gen 2 processor3700mAh batterij12MP cameraBeschikbaar met 256 GB of 512 GB geheugen 6.7-inch én 3.4-inch Dynamic AMOLED 2X display

Bekijk de Galaxy Z Flip5Bekijk alle Samsung toestellen
Samsung Galaxy Flip 5 voorkant open

Samsung Galaxy Z Flip 5 zakelijk

Special voor ondernemers

Bekijk de Galaxy Z Flip5 zakelijk

Samsung Galaxy Z Flip 5

Camera en beeldscherm

Maak kennis met de Samsung Galaxy Z Flip5, een revolutionaire vouwtelefoon die de perfecte combinatie biedt: het gemak van een compacte smartphone én het voordeel van een groot uitklapbaar scherm. Hierdoor beleef je een meeslepende kijkervaring en switch je moeiteloos tussen verschillende taken.

2 mensen maken een foto met de selfie camera van de Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip 5: camera

De Galaxy Z Flip5 heeft 3 professionele camera's: 2 aan de achterkant en 1 aan de voorkant. Hiermee leg je elk moment in perfecte kwaliteit vast, zelfs als het donker is. De twee 12 megapixel camera's aan de achterkant zijn je beste vriend voor het maken van de mooiste vakantiefoto's.Met een ultra-groothoeklens voor adembenemende panorama's. En met de 10 megapixel camera aan de voorkant maak je de mooiste selfies. Zelfs als de Galaxy Z Flip5 dichtgeklapt is.

Bekijk de Samsung Flip5
Samsung Galaxy Flip 5 voorkant ingevouwen, achterkant open

Samsung Galaxy Z Flip 5: beeldscherm

Open de telefoon en een bijna randloos 6.7-inch Dynamic AMOLED FHD+ scherm ontvouwt zich, waardoor je bijna vergeet dat je op een telefoon video's kijkt. Of je nu series kijkt, foto’s bewerkt of games speelt, dankzij de verversingssnelheid van 120 Hz hapert het beeld niet. Uitgekeken? In een handomdraai vouw je de telefoon op tot broekzakformaat.

Samsung Galaxy Z Flip 5

Kleuren en design

Een half opengeklapte Flip5, neergezet als een dak.

Samsung Galaxy Z Flip 5: een nieuw design

Uitgeklapt krijg je een prachtig groot beeld, maar ingeklapt past de Samsung Galaxy Z Flip5 moeiteloos in je broekzak. En net als de Fold5 heeft de Flip 5 aan de buitenkant een extra scherm voor snelle en eenvoudige taken zoals berichten checken, timers instellen en zien wie er belt. Met een haarscherpe resolutie van 2640x1080 pixels is het uitgeklapte scherm zelfs scherper dan Full HD. Perfect dus voor het streamen van films in de allerbeste kwaliteit.

De verschillende Galaxy Flip 5 kleuren

De verschillende Galaxy Z Flip 5 kleuren

Dit jaar presenteert Samsung de Flip 5 in 4 verschillende kleuren: Graphite, Cream, Mint en Lavender. Kies je voor de tijdloze elegantie van Graphite of Cream? Of spring je eruit met de levendige Mint of Lavender variant?

Bekijk de Samsung Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip 5

Prestaties en batterij

Samsung Galaxy Flip 5 voorkant open

Samsung Galaxy Z Flip 5: batterij

De Samsung Galaxy Z Flip5 wordt aangedreven door een krachtige batterij van 3700mAh. De hele dag zorgeloos je toestel gebruiken. Zonder zorgen om een lege batterij. Mocht je batterij toch een keer bijna leeg zijn, dan is je  dankzij de snellaadfunctie in een handomdraai weer klaar voor actie. En het mooiste? Je kan de Galaxy Z Flip5 zowel met een kabel als draadloos opladen.

Vrouw kijkt tijdens het planken naar haar Z Flip 5

Groot opslaggeheugen en waterdicht

Met een flinke opslagcapaciteit van 256 GB of 512 GB, kan je al je foto's en video's opslaan zonder dat je je druk hoeft te maken over de ruimte. Maar de Galaxy Z Flip5 heeft meer te bieden dan alleen topprestaties. Door z’n waterbestendige design hoef je niet bang te zijn voor een spatje regen.

Bekijk de Samsung Flip5

Samsung Galaxy Z Flip 5

met dualsim, e-sim & 5G

Samsung Galaxy Z Flip 5 dual sim

Met de e-sim ondersteuning van KPN, zeg je vaarwel tegen plastic simkaarten. Je Samsung Flip 5 transformeert in een handomdraai naar een dual-sim telefoon. Daardoor kan je je privénummer én zakelijke nummer op 1 toestel zetten. Ervaar het gemak van dual-sim met de Samsung Flip5.

Nog sneller internet met 5G

Duik in de wereld van ons 5G-netwerk. Nu nog sneller, veiliger en betrouwbaarder. KPN staat volgens Ookla bovenaan als snelste 5G-netwerk van Nederland. Koppel de krachtige Samsung Galaxy Z Flip5 met een 5G-abonnement van KPN. Dan ben je klaar voor de toekomst.

Samsung Galaxy Z Flip 5 met abonnement kopen

Samsung Galaxy Z Flip 5 met abonnement

Bestel je Flip5 en kies het abonnement dat bij je past. Onbeperkt data, bellen en sms'en? Check je opties voor de Samsung Galaxy Z Flip5 met abonnement in onze online shop.

Stel je abonnement samenBekijk Unlimited Data

Zakelijk abonnement bij de Galaxy Z Flip5

Ben je ondernemer? Kies dan voor de Samsung Galaxy Z  met een zakelijk abonnement van KPN. Met een krachtige batterij, een groter scherm en 5G, regel je al je zaken in een flits.

Bekijk de zakelijke Samsung Flip5

Meer Samsung Galaxy telefoons

zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Beleef Samsung bij KPN

Galaxy Z Flip5 front screen

De nieuwe Galaxy Z Flip5 van Samsung

Check de video
Samsung Galaxy Z Fold en Flip half open

De voordelen van een opvouwbare telefoon

Ontdek het gemak
Samsung Galaxy Z Fold5 uitgeklapt als tablet

De eerste indruk van de Galaxy Z Fold5

Lees de review

Nog meer topmerken bij KPN

Apple logo
Logo oppo
Motorola logo
Logo Nokia
Logo Xiaomi