Kijk RTL Crime in het Pluspakket

Ben je dol op spannende series over criminelen en de onderwereld? Dan zit je goed bij de zender RTL Crime in het Pluspakket van KPN. RTL Crime is een televisiezender van RTL Nederland en staat geheel in het teken van misdaad en detectives. Of je nu gek bent op de serie CSI, op het puntje van je stoel zit bij het oplossen van Crime Scene Investigation’s of liever kijkt naar alom geprezen programma’s als Flikken of Baantje, RTL Crime zendt het uit. Hierbij geven we alvast een voorproefje op een drietal relatief onbekende series.

CSI

Crime Scene Investigation, kortweg CSI, is een Amerikaanse televisieserie die om een forensisch onderzoeksteam in Las Vegas draait. Na enkele succesvolle seizoenen van de serie, kreeg CSI verschillende spin-offs, zoals CSI Miami of CSI New York. Bij RTL Crime je verschillende spin-offs van deze spannende serie.

Baantjer

De Cock, met c-o-c-k, deze gevleugelde uitspraak was jarenlang te horen op RTL4 in het programma Baantjer. Deze serie, gebaseerd op de boeken van oud-politieagent Appie Baantjer, gaf de kijkers een mooie fictieve blik op het recherchewerk in de stad Amsterdam. Tijdens de beste dagen van de serie, volgden bijna 2,8 miljoen kijkers het speurwerk van de Cock, Vledder en de andere personages. Bij RTL Crime kun je nog steeds genieten van deze leuke serie.

Flikken

Het woord 'flikken' wordt vooral in Vlaanderen gebruikt voor de politie, logisch dat een van de bekendste politieseries deze naam als titel kreeg. In Nederland kennen we al jaren Flikken Maastricht en tegenwoordig ook Flikken Rotterdam, maar de serie begon in Belgie met de eerste afleveringen van Flikken Gent. Bij RTL Crime volg je de belevenissen van het lokale politieteam in Gent en de spannende situaties waarin ze terechtkomen.

Pluspakket

RTL Crime is te bekijken met het Pluspakket. Zeven dagen per week, 24 uur per dag én…programma’s worden nooit onderbroken door reclame! Wil je meer weten over het pakket, de zenders en mogelijkheden? kijk dan hier voor alles over het Pluspakket.

Gerelateerde artikelen