Comedy Central: The roast of Famke Louise

Wat nou, Blue Monday? Op maandag 16 januari valt er genoeg te lachen, want dan is namelijk The Roast of Famke Louise te zien op Comedy Central!

Famke Louise versus de rest

Denk je aan Famke Louise, dan denk je aan… Wat eigenlijk? Zangeres, vlogger, actrice, model, moeder: Famke Louise is het allemaal. En bijna iedereen in Nederland heeft wel van haar gehoord, of dat nou positief of negatief is. Famke Louise heeft al heel wat naar haar hoofd geslingerd gekregen. Bij ongeveer alles wat ze doet wordt ze bekritiseerd en iedereen vindt wel wat van haar. Reden genoeg voor Famke om zich vrijwillig en op brute wijze te laten roasten! Een panel van bekende Nederlanders zal Famke flink door de mangel halen. “Ik heb het allemaal al gehoord, deze roasters moeten van goeden huize komen om me te verrassen”, zo zegt ze er zelf over.

Comedy Central Roastee Wall of Fame

We weten al dat Dolf Jansen de roast zal presenteren en dat Patricia Paay en cabaratier Rayen Panday twee van de BN’ers is die hun zegje over Famke mogen doen. Opper-roaster Peter Pannekoek heeft er alvast zin in: “Ik moet nog even uitzoeken wie ze is en of ze ooit iets heeft gepresteerd, maar ik had gewoon belachelijk veel zin om te roasten, want het is te lang geleden!” Famke Louise hoort straks als eerste vrouw thuis in een mooi rijtje: onder andere Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Hans Klok lieten zich al eerder vrijwillig fileren. Wat de roasters Famke Louise naar haar hoofd zullen slingeren is nog even afwachten. Maar we gaan er vanuit dat ze niet gespaard zal blijven!

Jij kan erbij zijn!

The Comedy Central Roast of Famke Louise is op maandag 19 december. En jij kan daar bij zijn! Wij geven namelijk 1x2 kaarten weg om de opnames bij te wonen. Meer weten? Ga naar Seaters en doe mee!

De uitzending van The Roast of Famke Louise is op 16 januari om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Gerelateerde artikelen