Premier League kijken bij KPN

Wil jij ook de Premier League kijken? Met Viaplay kijk je naar de competities uit Engeland live. Als jij niets wilt missen van de Engelse voetbalcompetitie, ben je bij KPN aan het goede adres.

De Engelse competitie kijk je bij KPN

Het belooft weer een zinderend seizoen te worden in de Engelse Premier League. De "traditionele top 4" is in Engeland uitgegroeid tot een top 6: Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool en Arsenal. Deze clubs vechten om een plek bij de eerste 4. Deze onderlinge strijd levert prachtig Champions League-niveau voetbal op, wat een genot is om naar te kijken. Daarom is de Premier League uitgegroeid tot de best bekeken competitie ter wereld! Mis geen enkele wedstrijd met Viaplay bij KPN..

Alles over de Engelse voetbalcompetitie

In het verleden hebben spelers als Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooij en Robin van Persie naam voor zichzelf gemaakt in de Premier League. Op dit moment spelen er ook weer veel Nederlanders in de Engelse competitie. Zo vind je bij Liverpool Virgil van Dijk. Bij Manchester United blinkt onze Donny van de Beek (op de bank). Bij Manchester City kun je Nathan Aké vinden. En bij Chelsea speelt Hakim Ziyech..

Premier League kijken met Viaplay

Kijk naar de mooiste wedstrijden van de Premier League. Maar ook andere topsporte zoals Formule 1 Duits voetbal of Darts. Kies dan voor het Viaplay bij KPN . Zo kun jij alle wedstrijden uit de Premier League zien voor €13,99 per maand.

  • Eenvoudig toevoegen in MijnKPN of het menu van je tv
  • Maandelijks aan- en uit te zetten
  • Binnen 15 minuten is je pakket actief

    Gerelateerde artikelen