Populaire zenders bij KPN

In het Basispakket en het Pluspakket vind je uiteenlopende zenders. Van natuurzenders tot muziekzenders. En van sport tot porno. Er is voor ieder wat wils! Hieronder lees je alles over de populaire zenders van dit moment.

Populaire zenders in het Basispakket

TV538, te zien op kanaal 538

Luister jij graag naar Radio 538 en ben je benieuwd hoe het er in de studio aan toegaat? Bij KPN kijk je naar TV 538! Deze zender is er voor elke klant in het basispakket. Je ziet het beste van 538: kijk live mee met de shows zoals de Coen en Sander show, maar ook naar programma’s zoals Release Reactions en Game Caves. TV538 is te zien op kanaal 538.


LoveNature, te zien op kanaal 34 en 693 (4K)

Ben jij een natuurliefhebber? Dan is LoveNature echt iets voor jou. De naam zegt het eigenlijk al. LoveNature biedt documentaires en series in ongelooflijk detail. Deze natuurzender is beschikbaar voor alle abonnees van KPN. LoveNature is beschikbaar in HD op kanaal 34 en exclusief in 4K op kanaal 693 voor klanten met het Internet&TV 4K abonnement.

Populaire zenders in het Pluspakket

Stingray Classica (voorheen Brava), te zien op kanaal 115

Stingray Classica is een tv-zender, volledig gewijd aan klassieke muziek. Voorheen was de zender bekend en geliefd onder de naam Brava. De zender is een deskundig geprogrammeerd lineair kanaal met de belangrijkste en meest vooraanstaande lokale en internationale opera-, concert- en balletproducties. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Stingray Classica maakt onderdeel uit van het KPN Pluspakket en is te vinden op kanaal 115.

100% NL TV

100% NL TV biedt 100% muziek van eigen bodem. Met name Nederlandstalig, maar ook Engelstalig hits van Nederlandse artiesten komen langs. De zender is op de radio een steeds groter succes. Je kijkt 100% NL TV op Interactieve TV van KPN op kanaal 114.

Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen